Werk met mij

STOP met jezelf te vergelijken met anderen. Je bent hier niet om te zijn zoals iedereen. Je bent hier om uniek te zijn en te leven op jouw manier!

Mijn naam is Erna Zuidhoek. Ik ben een Rebelse Pionier op het gebied van persoonlijke groei en transformatie. Met mijn onconventionele manier van naar de wereld kijken, maak ik zaken simpel en praktisch.

Ik help ondernemende 40/50/60 plussers te leven en te werken op een manier die echt past bij wie ze zijn, zodat ze hun leven en hun werk of bedrijf eindelijk op hun eigen voorwaarden en op hun eigen unieke manier kunnen vormgeven in plaats van te blijven doen wat iedereen doet. 

Truth is simple. if it ain’t simple, it ain’t Truth.

In de begeleiding van mijn klanten voeg ik een aantal elementen op een bijzondere manier samen die het mogelijk maken om echt blijvend iets te veranderen. Dat zorgt ervoor dat je elke dag blij en vol energie wakker wordt en trots kunt zijn op wie je bent, waardoor je zelfverzekerd en vol enthousiasme kunt genieten van je leven, je werk en je relaties met anderen.

Dat doe ik o.a. door samen met jou je unieke blauwdruk te verkennen. Wat maakt jou tot wie je bent? Welke patronen en gewoonten zorgen ervoor dat je blijft rond draaien in hetzelfde kringetje? Ik help je ze te doorzien en te doorbreken, waardoor je weer verder kunt in de juiste richting.

Het is dan alsof je de gebruiksaanwijzing in handen hebt, waarvan je zou willen dat je die bij je geboorte had gekregen. Alle bijzondere eigenschappen die regelmatig door anderen werden afgekeurd en waarvoor je jezelf vaak hebt veroordeelt, blijken allemaal bij jou te horen. Ze maken je uniek!

Het geeft je de bevestiging van wat je ergens altijd al hebt geweten en het is uitnodiging  om eindelijk helemaal jezelf te zijn. 

Wat moet je nog weten over mij?

Mijn kijk op de wereld is vernieuwend en duidelijk anders dan die van de meeste mensen en dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar iets wat werkt en uniek is voor jou!

Bij mij dus geen standaard one-size-fits-all oplossing. Ik ga je geen methodes of technieken leren. Ik ga je ook geen antwoorden geven. Ik nodig je uit om de antwoorden zelf te vinden met mijn hulp door een combinatie van coaching, mentoring, brainstormen, je gedachten ventileren en je hoofd leegmaken. Dat werkt heel verfrissend en verhelderend en helpt je overzicht te krijgen en tot nieuwe inzichten en ideeen te komen.

Ik doe niet aan ‘oude koeien uit de sloot halen’ of dingen ‘herkauwen’. Het verleden laten we met rust. Bovendien focus ik niet problemen, maar ik kijk altijd naar mogelijkheden. 

Ik help je vanuit een nieuw perspectief naar het leven te kijken, waardoor alles in een ander daglicht komt te staan en waardoor je ontdekt dat de oplossing die je zoekt altijd heel dichtbij jezelf te vinden is.

Zo vind je steeds makkelijker je eigen weg en ben je niet langer afhankelijk van mensen, situaties en omstandigheden voor je geluk. Daarmee neem je leiderschap over je eigen leven.

Op die manier kun je steeds meer jezelf zijn en leven op een manier die past bij wie jij bent met minder stress, spanning of zorgen en meer plezier, kracht, rust en zelfvertrouwen.

Dan ga je ineens ook begrijpen waarom alle andere dingen die je tot nu toe hebt geprobeerd, steeds niet het gewenste resultaat hebben gebracht.

Ben je er klaar voor om jouw unieke persoonlijkheid te ontdekken en te gaan leven op een manier die werkt voor jou in alle gebieden van je leven, zoals je bedrijf, je werk, je relaties en in je leven in het algemeen?

Wacht dan niet langer!

Laat me je helpen om je opnieuw te verbinden met je ware zelf, zodat je zonder excuses te maken voor wie je bent, kunt leven op een manier die in lijn is met jouw unieke persoonlijkheid.

Ik werk o.a. met Human Design, Gene Keys, The 3 Principles, Access Consciousness Bars om je te helpen richting en duidelijkheid te krijgen, zodat je je gaven en talenten met plezier en gemak in de wereld kunt zetten.

HOE WERKEN WE SAMEN

Onze samenwerking vindt in principe plaats via de telefoon of een video verbinding. Dit heeft voor jou als voordeel dat je geen reistijd en reiskosten hebt.

Nog een voordeel is dat ik me volledig kan concentreren op je stem, je woorden en je energie. Uiteraard ben je ook van harte welkom om hiervoor naar de praktijk in Voorhout te komen als je dat prettiger vindt.

Eventuele Access Bars sessies worden gegeven in de praktijk in Voorhout. Als dat niet mogelijk is kunnen we energetische sessies op afstand doen.

Wat kun je verwachten als je met mij samenwerkt:

 • Je hebt duidelijkheid en helderheid over wie je echt bent
 • Je hebt jouw unieke blauwdruk in handen, zodat je weet wat werkt voor jou in plaats van te blijven doen wat anderen doen.
 • Je bent trots zijn op wie je bent en wat je doet
 • Je durft keuzes durven maken waar je blij van wordt
 • Je kunt jezelf zijn zonder angst voor veroordeling of afwijzing door anderen
 • Minder stress en frustratie omdat je weet wat werkt voor jou
 • Je leert vertrouwen op je intuïtie
 • Je weet hoe je authentiek kunt leven en werken
 • Je voelt je gelukkig(er) en zelfverzekerder
 • Je ervaart minder weerstand en meer flow in de dingen die je doet

Word de persoon die je bedoelt bent te zijn!

Wat kun je van mij verwachten:

 • Bij mij geen standaard one-size-fits-all aanpak
 • Ik heb een eerlijke, duidelijke directe manier van communiceren
 • Ik kan snel linken zien en verbanden leggen
 • Ik wijk af van de gebaande paden
 • Ik zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je leven
 • Ik breng je in contact met wie je bedoelt bent om te zijn

TARIEVEN

Persoonlijke Groei & Transformatie

88

Ontdek wie je werkelijk bent en wat werkt voor jou.

Deze sessies zijn een ontdekkingsreis naar wie je echt bent, vol eye-openers aha-momenten en herkenning.

Samen verkennen we waar en waarom je vastloopt en help ik je om te ontdekken hoe je kunt leven en werken op een manier die past bij jouw unieke persoonlijkheid, zodat je de verandering kunt creëren die je al zolang zoekt. 

Deze sessies geven je inzicht in wat jou uniek maakt en het geeft je duidelijkheid over waarom sommige dingen niet lopen zoals je zou willen en wat je kunt doen om met veel meer gemak door het leven te gaan.

 Consult van 60 min.

Also available in English

5 consults 5% korting
10 consults 10% korting
Korting wordt achteraf verrekend

Voor een nog beter resultaat combineer je dit met Access Bars

Access Consciousness Bars

95

Soms zou je willen dat je je hoofd even uit kon zetten. Gelukkig kan dat!

Het doen van een aantal Bars sessies is het beginpunt voor het creëren van rust, ruimte  en verandering in je hoofd en in je leven.

Access Consciousness Bars sessie  75 minuten

* 3 sessies voor 270 euro

Meer info vind je HIER

Neem contact met me op om  te ontdekken wie je werkelijk bent.  Ik kijk er naar uit om je te spreken.

Betaling
De betaling dient voorafgaand aan de reading, sessie of consult voldaan te zijn.
Ik stuur op tijd een factuur via de mail.*
*Check ook de spam map.

Annuleringsvoorwaarden
Ik wil je vragen om op tijd aanwezig te zijn voor je afspraak. Later komen gaat ten koste van de voor jou gereserveerde tijd.

Afspraken voor een sessie kunnen op werkdagen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd.

Bij het afzeggen binnen 24 uur voor de afspraak worden de kosten van de sessie in rekening gebracht.

Alle genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld.