BELANGRIJKE INFORMATIE

Ik vraag je om op tijd aanwezig te zijn voor je afspraak. Te laat komen gaat ten koste van de voor jou gereserveerde tijd.

Afspraken voor een sessie kunnen op werkdagen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij het afzeggen binnen 24 uur voor de afspraak worden de kosten van de sessie in rekening gebracht.

Betaling dient  na de afspraak te geschieden. Er is een pinautomaat aanwezig. Bij  contante betaling bij voorkeur gepast betalen.

PARKEREN: In de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. (Bushalte ’t Soldaatje Voorhout)

LET OP: ik ben geen arts, geen psycholoog of wat dan ook. Ik verhelp geen ziektes of aandoeningen. In geval van ziekte dient altijd een arts of specialist te worden geraadpleegd. Medische behandeling of medicijn gebruik mag niet worden gestopt zonder je eigen arts of specialist geraadpleegd te hebben. De sessies die worden gegeven zijn aanvulling op en geen vervanging voor medische en reguliere behandeling.