The joy of truly being alive

Je kunt je overal druk over maken, maar wat heb je dan voor leven? 

Maak je hoofd leeg, ontspan je lijf en onthaast je leven!


Er is geen juiste manier van leven en werken. Er is alleen jouw manier.

De huidige manier van leven en werken is definitief voorbij! De tijd van standaard blue prints, succesformules en 10-stappen-plannen van een businesscoach of andere "expert" volgen, behoort voorgoed tot het verleden! We staan op de overgang naar iets geheel nieuws. 

Een nieuw tijdperk is aangebroken 
Het nieuwe tijdperk vraagt je om je eigen pad te gaan volgen en te worden wie je bedoelt bent om te zijn. Om weer te gaan vertrouwen op je eigen-wijsheid en intuïtie, en leiderschap te nemen over je eigen leven. Om te leven en te werken op een manier zoals alleen jij dat kan. En daarmee je unieke gaven en talenten tot volle bloei brengen en met jouw ware levensdoel een bijdrage te leveren aan een mooi, nieuwe wereld.

100% vertrouwen op de POWER die jij hebt om te leven zoals jij dat wilt.

Leven en werken op een manier waar je blij van wordt en die je energie en voldoening geeft, in plaats van dat het je leegzuigt!

Is dit iets voor jou?

  • Veel tijd en ruimte voor jezelf
  • Voldoening halen uit je werk door te doen waar je ECHT blij van wordt
  • Je eigen unieke pad volgen zonder je schuldig te voelen tegenover anderen
  • Echt kunnen genieten van alles wat het leven te bieden heeft
  • Leven en werken vanuit rust en ontspanning
  • Genoeg energie en tijd hebben om naast je werk ook een gezellige ouder en/of partner te zijn

Waarom lukt dat toch niet? 

Het frustreert je hoe langzaam dingen tot stand komen en dat je niet in staat lijkt te zijn om een verandering te creëren in de manier waarop je leeft en werkt. Je baalt ervan hoeveel je uitstelt tot morgen en later.

Je hebt al zoveel geprobeerd, zoals bijvoorbeeld:

  • Yoga, mediatie, schrijven in je journal/dagboek, positief denken, healingwerk, affirmaties opzeggen, zelfhulp boeken lezen, zoeken op internet en ga zo maar door, zonder echt blijvend resultaat
  • Cursussen, opleidingen, enz. gevolgd waar je nooit echt iets aan hebt gehad of mee gedaan, maar die wel (heel) veel geld (en tijd en energie) hebben gekost

Je doet heel erg je best, maar je loopt steeds weer vast in hetzelfde kringetje, waardoor je niet verder komt. Eigenlijk heb je de moed al een beetje opgegeven en denk je soms wanhopig aan opgeven.

Als dit je bekend voor komt, dan ben je niet de enige.

Wat gaat er mis?

Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg. 

Niet meer doen wat iedereen doet
Het is tijd om te gaan doen wat past bij wie jij bent en wat werkt voor jou, vanuit rust en ontspanning.

Want misschien had je het al gemerkt: hetzelfde doen als wat anderen doen werkt niet voor jou en geeft je alleen maar stress en frustratie. Het is tijd om te ontdekken wie je ECHT diep van binnen werkelijk bent.

Ik weet hoe eng en spannend dat kan voelen, maar diep van binnen weet je dat het de enige optie is die je hebt. Al het andere heb je al geprobeerd en dat werkte niet voor jou. 

Let’s do this together

Hoi, mijn naam is Erna Zuidhoek. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met het begeleiden van mensen op hun persoonlijke, zakelijke en spirituele ontdekkingsreis.

Ik help ze om een echte blijvende verandering te creëren in hun leven en werk. Niet met een snelle oppervlakkige methode, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen en je je ware levensdoel tot volle bloei kunt brengen.

Ik leer je geen methodes of technieken, want die heb je waarschijnlijk al genoeg geleerd. 

Ik help je ontdekken wat jou UNIEK maakt en hoe je deze diepere laag van jezelf kunt benutten op een ontspannen manier. Ik maak daarbij onder andere gebruik van Gene Keys, Human Design & Access Bars

Je leert hoe je je eigen creatie-kracht kunt aanboren en gebruiken, zodat je niet meer afhankelijk van mensen, situaties of omstandigheden voor jouw levensgeluk. Dit werkt door in alle gebieden van je leven, zoals je werk of bedrijf,  je relaties en het leven in het algemeen.

Je kunt je overal druk over maken, maar het hoeft niet! 

Ontspannen leven en werken op je eigen unieke manier

The joy of truly being alive

? Gene Keys & Human Design (Business) Reading
⭐️ Healing & Mindset
☀️ Intuïtief- en Energetisch werk
 

Klik op de GELE knop hieronder om te lezen hoe we samen kunnen werken

Je mag me  ook direct bellen of mailen voor een afspraak Bel of stuur een email. 

Ik ben bereikbaar op 06-28 876 686 (bel, sms of whatsapp) of per e-mail via ernazuidhoek@gmail.com.

Ik kijk er naar uit om je te spreken!