Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vraag en het wordt gegeven

10 juli 2017 - 8:00 pm - 10:00 pm

15,00Euro

Als niet duidelijk vraagt wat je wilt, krijg je iets anders

maandag 10 juli  om 20.00 uur in Voorhout.

Wat als het het hele jaar pakjes avond zou kunnen zijn? Zou je dan weten wat je wilt ontvangen?

Jij creëert de wereld om je heen van binnen uit. Alles wat je ziet in jouw “buitenwereld” is een vertaling van jouw “binnenwereld”. Een spiegel, waar in jij terug ziet, wat je van binnenuit uitstraalt. Jij hebt de totale verantwoording van hoe je wilt dat jouw leven eruit ziet in eigen beheer.  Je kunt niemand de schuld geven van wat er in jouw leven gebeurt. Niets gebeurt zonder jou toestemming. Jij bent zelf verantwoordelijk.

Alles waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou. Anders zou je dat verlangen niet hebben. En alles waar je naar verlangt is in potentie al aanwezig in het universum. Het enige wat je er van weerhoudt je verlangen om te zetten naar jouw buitenwereld, zijn jouw beperkende gedachten en overtuigingen over dat zoiets moeilijk is of niet voor jou is weggelegd. Je beleeft de wereld door jouw filters van opvoeding, school, opgelegde regels, dingen die je voor waarheid hebt aangenomen, gedachten, gevoelens en emoties enz.

We weten vaak wel wat we niet willen, maar als je mensen vraagt wat ze dan wel willen, hebben ze niet een heel duidelijk antwoord. Vandaar dat je  meestal krijgt wat je niet wilt, want je focus ligt op wat je niet wilt.

De meeste voor de hand liggende manier is dan om je te focussen op wat je wel wilt. En dat doe je door je gedachten, gevoelens, emoties en je overtuigingen te herzien naar wat het is wat je wilt. En dat kan enkel en alleen van binnen uit.

Alles wat jij je kunt voorstellen als je leven bestaat eerst in je fantasie, waarin je het beleeft alsof het al zo is. Je voelt het, je ziet het voor je. Je beleeft het als of het echt is met al je zintuigen.   Je neemt een voorproefje op je toekomst. Je hersenen maken geen onderscheid tussen wat “echt” is en wat je je voorstelt als fantasie in je hoofd. Wat voor leven zou je creëren als je wist dat alles mogelijk is?

Stel het voor alsof je een rol speelt in de film van jouw leven, waarin alles mogelijk is. Op elk moment kan je het script van jouw leven herschrijven en wijzigen zo vaak je wilt.

Klinkt dat als onmogelijk? Dan vertel ik jou er graag meer over in deze workshop over hoe je zelf het leven kunt creëren waar jij naar verlangt en hoe je jouw leven zelf kunt veranderen.

Nieuwsgierig? Dan zie ik je graag op 10 juli om 20.00 uur in Voorhout.

Bijdrage voor deze workshop is € 15,00.

Reserveer je plaats via de aanmeldknopbutton_aanmelden

 

 

Gegevens

Datum:
10 juli 2017
Tijd:
8:00 pm - 10:00 pm
Kosten:
15,00Euro
Site:
http://wp.me/P82uDn-ro

Locatie

Gunjezelfhetbeste
Loosterweg 35
Voorhout, 2215 TM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0628876686
Bekijk de site van Locatie