Voorbij het lawaai van je denken bevindt zich een diepere bron van kracht, wijsheid, inzicht en weten

~Erna Zuidhoek~

Hoe kom je verder?

Je bent inmiddels de 40 (ruim) gepasseerd en je bent er wel een beetje klaar mee.

Je hebt jezelf lang genoeg weggecijferd om voor anderen te zorgen en om te doen wat anderen belangrijk vonden.

Nu je kinderen groter en zelfstandiger worden is het eindelijk tijd voor jou!  Tijd om die kracht in jezelf te (her)ontdekken en om te kiezen voor waar jij blij van wordt, ongeacht wat anderen daar van zeggen. 

Tijd om jouw leven op jouw unieke manier vorm te geven!

Jij  bent een krachtig Gaaf Wijf (of Gave Vent) die zich veel te lang diep van binnen in de schaduw heeft verstopt, maar nu is het genoeg!!

Wat je wilt is:

 • je gelukkig voelen en genieten van het leven
 • meer zelfvertrouwen hebben
 • rust en plezier hebben in je leven
 • niet meer over alles te lopen piekeren
 • Trots zijn op wie je bent
 • keuzes durven maken waar jij blij van wordt
 • helemaal jezelf zijn zonder angst voor oordeel of afwijzing van anderen

Ik weet wat je nu denkt:
"Ik hebt echt al van alles geprobeerd en niets heeft me tot nu toe echt geholpen om in mijn kracht te staan, waarom zou het nu wel lukken?"

Dat zal ik je vertellen: 
Mijn manier van werken is vernieuwend en duidelijk anders dan die van de meeste coaches of therapeuten. Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar iets wat echt werkt.

Ik doe niet aan ‘oude koeien uit de sloot halen’ of dingen 'herkauwen' en ik focus niet problemen. Het verleden..... die laten we met rust.

Ik ga je geen nieuwe methode of techniek leren, want die heb je waarschijnlijk al genoeg geleerd. Bovendien hebben die tot nu toe niet het gewenste, blijvende resultaat gebracht. 

Het is tijd voor iets wat echt werkt! 

Want als je weet hoe iets werkt, gaat alles makkelijker.

In de begeleiding van mijn klanten voeg ik een aantal elementen op een bijzondere manier samen die het mogelijk maken om echt blijvend iets te veranderen.

Het is een combinatie van spreken, luisteren en ontspannen die je helpt om samen met mij je eigen antwoorden te vinden. Het is de manier om echt blijvend iets te veranderen.

SPREKEN & LUISTEREN 

Jezelf hardop uitspreken brengt rust, helderheid, ruimte en overzicht in zaken die vast lijken te zitten. 

Wanneer je hardop uitspreekt wat je diep van binnen bezighoud gebeurt er iets bijzonders. Het universum komt als het ware in actie om jouw woorden te ondersteunen.

Er ontstaat een kettingreactie van inzichten, aha momenten, ideeën en bijzondere gebeurtenissen. De toevalligheden stapelen zich op en er komt beweging in dingen die vast lijken te zitten.

Spreken en Luisteren hebben als doel ruimte te creëren om je Eigen-Wijsheid te kunnen horen en zo je eigen antwoorden te vinden.

ONTSPANNEN 

Hoe lang is het geleden dat je daar aan toe kwam? 

Access Bars is een onderdeel van het traject dat ik met mensen doorloop. Het is de meest ontspannen manier om malende gedachten en oude overtuigingen los te laten.

Access Bars heeft al tienduizenden mensen over de hele wereld geholpen bij het veranderen van vele aspecten van hun leven.

Tijdens een Bars sessie hoef je nergens over te praten. Je hoeft niet na te denken over wat je moet loslaten. Alles gebeurt vanzelf op het juiste moment, terwijl je heerlijk ligt en wegzakt in een diepe rust en ontspanning.  

Access Bars sessies vinden gekleed plaats. Je ligt op een comfortabele behandeltafel. Je hoeft zelf niets te doen. 

Spreekt dit je aan? Dan wil ik dat je dit van me weet!

Ik focus niet problemen, maar samen met jou richten we ons op jouw eigen krachtige vermogens en hoe je die volledig kunt benutten.

Ik heb als uitgangspunt dat jij van nature al compleet, heel en volmaakt bent en dat alles wat je nodig hebt om je gelukkig te voelen al binnen handbereik is. Ik breng je daarmee weer in contact.

Dat gaat je helpen om op een blijvende manier veranderingen aan te brengen in je leven, zodat je je gelukkiger en zelfverzekerder voelt en je onder alle omstandigheden echt jezelf kunt zijn, waardoor je vrij kunt breken uit de beperkende omstandigheden die nu je leven beheersen.

Hierdoor kom je veel krachtiger in het leven te staan.

Als je weer in verbinding komt met je eigen kracht die diep van binnen op je ligt te wachten en die ieder mens tot zijn beschikking heeft, kun je veel makkelijker omgaan met alles wat het leven je brengt.

Die kracht noem ik Je Eigen-Wijsheid.

Alleen gaandeweg ons leven raken we de verbinding daarmee kwijt. Ik help je die verbinding opnieuw te ontdekken en te benutten.

Je gaat dan ook begrijpen waarom alle andere dingen die je tot nu toe hebt geprobeerd, steeds niet het gewenste resultaat hebben gebracht. 

Mijn aanpak is simpel en praktisch en zet je binnen no-time weer in je eigen kracht!

Nu is het tijd voor jou! 

Iedere verandering heeft tijd nodig. Het is als het trainen van een spier. Meerdere sessies zijn dan ook wenselijk om echt blijvend iets te veranderen.Dat is tenslotte wat je wilt.  

Het vraagt om bewustwording van oude (denk) patronen en gewoontes. Pas als je bewust bent van wat er gebeurt kun je het veranderen

TARIEVEN

Eerste sessie
In een eerste afspraak van 2 uur is ook ruimte ingepland voor een Access Bars behandeling, behandeling, omdat ik heb gezien dat dat een heel goed resultaat geeft.

Prijs voor eerste afspraak van 2 uur: 155 Euro 

Vervolg sessies 144 euro  (indien gewenst incl. Access Bars)
Wil je na de eerste afspraak verder om je eigen kracht en antwoorden te vinden, dan plannen we daarna nog een aantal coaching sessies van 1,5 tot 2 uur waarin we samenwerken om die verandering te bereiken die je al zo lang wenst. 

Liever online via video verbinding?  Prijs voor een coachingssessie online is 75 euro (1 uur)

Wat kan ik nog meer voor je doen?

HEALY – Frequentie therapie

Healy is een medisch apparaat voor pijnbehandeling bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en voor een ondersteunende behandeling bij mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen.

Healy is klein apparaatje  (5 bij 5 cm) met heel uitgebreide programma's dat frequenties stuurt naar je lichaam, waardoor je zelf-genezend vermogen wordt geactiveerd en gestimuleerd.

Je kunt de Healy 14 dagen uitproberen om zelf te ervaren wat het voor je doet. Neem contact op voor een afspraak en voor het bespreken van de geweldige mogelijkheden voor je gezondheid. Healy is geschikt voor thuisgebruik. Altijd je eigen bioresonantie apparaat binnen handbereik. Vraag naar de mogelijkheden voor aanschaf. Ik ben onafhankelijk partner van Healy. 

Met de Healy kun je ECHT je eigen onmetelijke kracht terug claimen! 

 

Handleiding voor het Leven

Jouw handleiding van het Leven is een unieke ‘blauwdruk’ van wie jij bent. Een persoonlijk document waarin je jezelf ECHT leert kennen en waarin je voor het eerst ontdekt wat je echte levensdoel is.
Ook worden je onbewuste uitdagingen en angsten zichtbaar die je er van weerhouden volledig voor je levensdoel te gaan. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om dit te transformeren en je leven een nieuwe richting te geven. 

Als dat gebeurt krijgen je unieke gaven en talenten de ruimte om naar voren te komen, zodat je kunt gaan leven op de manier die hoort bij wie jij bent. Zo kun je eindelijk op je eigen UNIEKE manier en met veel meer gemak in het leven staan

Meer info over jouw UNIEKE Handleiding van het Leven Reading vind je HIER

Na werken met mij:

 • Ervaar je rust, helderheid en vrijheid in je leven
 • Voel je je gelukkiger en vrolijker
 • Heb je meer zelfvertrouwen
 • Spreek je je makkelijker uit
 • Kun je duidelijk je grenzen aangeven
 • Durf je te kiezen voor wat echt belangrijk is voor jou
 • Loop je niet meer over alles te piekeren 
 • Kun je ECHT jezelf zijn
 • Kun je genieten van het leven

Andere bijkomende voordelen kunnen zijn:

 • Je kunt makkelijker omgaan met 'lastige' mensen of situaties
 • Dingen glijden makkelijker van je af.
 • Je maakt je minder druk om zaken die je toch niet kunt veranderen
 • Stress gerelateerde klachten zoals rug-, nek- schouder- hoofdpijn kunnen verminderen of zelfs verdwijnen

We ontmoeten elkaar in mijn praktijkruimte in Voorhout of spreken elkaar telefonisch of via een online video-verbinding.

Als je er klaar voor bent, klik dan op de groene knop voor het maken van een vrijblijvende bel afspraak waarin we ontdekken of het goed voelt om met elkaar samen te werken zodat ik ook jou kan helpen bij het leren kennen van je eigen unieke zelf.

Voor de duidelijkheid: Je zit nergens aan vast als je vrijblijvend contact met me opneemt.
Je zit alleen vast als je geen contact opneemt.

Voel je welkom!

Heb je nog een vraag?

Bel of WhatsApp via  06 28 876 686 of stuur een e-mail naar erna@gunjezelfhetbeste.nl

Belangrijke informatie lees je HIER

KOM IN JE KRACHT
Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt in MailChimp
DOWNLOAD GRATIS E-BOOK Waarom affirmaties niet werken!
Door het invullen van je gegevens en je aanmelding geef je toestemming aan gunjezelfhetbeste.nl om je te mogen mailen en je persoonsgegevens te verwerken.