Voorbij het lawaai van je denken bevindt zich een dieper bron van wijsheid, inzicht en weten

~Erna Zuidhoek~

Werkwijze voor Rust en Helderheid van Binnenuit 

Ik voeg een aantal bijzondere elementen samen in de begeleiding van mijn klanten.

Het is een unieke combinatie van spreken, luisteren en ontspannen. Het helpt je om je eigen antwoorden te vinden.  Het is de manier om echt blijvend iets te veranderen.

Je zult dan ook begrijpen waarom alle andere dingen die je tot nu toe hebt geprobeerd, steeds niet het gewenste resultaat hebben gebracht. 

Spreken
Ik heb ontdekt dat wanneer je hardop uitspreekt wat je diep van binnen voelt of weet, er iets bijzonders gebeurt. 

Het universum komt in actie om jou te ondersteunen. De toevalligheden stapelen zich op en zo komen dingen tot leven. Er ontstaat een kettingreactie van inzichten, aha-momenten, ideeën en bijzondere gebeurtenissen.

Luisteren
Naar jezelf luisteren, terwijl je hardop uitspreekt wat je bezig houdt, helpt je om je eigen antwoorden te vinden. Je bent dan verbonden met je eigen-wijsheid van binnenuit. Ook in de stilte tussen de woorden schuilt een enorme kracht.

Ontspannen
Daarnaast is Access Bars een onderdeel van het traject dat ik met mensen doorloop. Het is de meest ontspannen manier om malende gedachten en oude overtuigingen los te laten.

Door het licht aanraken van specifieke punten op je hoofd ontstaat er rust, ruimte en helderheid in je hoofd en in je leven. Access Bars heeft al duizenden mensen over de hele wereld geholpen bij het veranderen van vele aspecten van hun leven.

Het is alsof je je hoofd leegmaakt met één druk op de knop.

Tijdens een Bars sessie hoef je nergens over te praten. Je hoeft niet na te denken over wat je moet loslaten. Alles gebeurt precies op het juiste moment. Het gebeurt helemaal vanzelf, terwijl je heerlijk ligt en wegzakt in een diepe rust en ontspanning.  Hoe lang is het geleden dat je daar aan toe kwam? 

Access Bars sessies vinden gekleed plaats. Je ligt op een comfortabele behandeltafel. Je hoeft zelf niets te doen. 

Een nieuw perspectief op het leven 
Verandering en bewustwording hebben tijd nodig. Het is als het trainen van een spier.

Dan is het fijn als je iemand hebt die zonder oordeel naar je luistert. Iemand die jou niet probeert te veranderen, want jij bent precies goed zoals je bent. Ik help je om vanuit een nieuw perspectief naar het leven te kijken.

Een perspectief die wellicht het tegenovergestelde is van wat je nu kent.

Dat betekent niet dat we je leven op z'n kop gooien, maar dat je leert om met andere ogen naar het leven te kijken, waardoor alles in een ander daglicht komt te staan.

Dit zal in elk gebied van je leven op een positieve manier tot uitdrukking komen.

De resultaten van werken met mij zijn o.a.:

  • Je ervaart rust en helderheid in je leven
  • Je kunt duidelijk je grenzen aangeven
  • Je durft te kiezen voor wat echt belangrijk is voor jou
  • Je geniet meer het het leven
  • Je loopt niet meer over alles te piekeren
  • Je voelt je gelukkiger en je bent meer zelfverzekerd
  • Je kunt dat Gave Wijf zijn dat je altijd al bent geweest

Spreekt dit je aan?

Mijn kijk op de wereld is vernieuwend en duidelijk anders dan die van de meeste mensen en dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar iets wat echt werkt.

Ik doe niet aan ‘oude koeien uit sloot halen’ of dingen 'herkauwen'. Ook het verleden laten we met rust.

Ik focus niet problemen, maar samen met jou richten we ons op jouw eigen krachtige vermogens en hoe je die volledig kunt benutten.

Ik heb als uitgangspunt dat iedereen van nature al compleet, heel en volmaakt bent en dat je niet hoeft te worden veranderd of verbeterd. Dat is dus ook niet wat we gaan doen.

Ik ga je helpen om vanuit rust en helderheid je eigen antwoorden te vinden van binnenuit, zodat je dat Gave Wijf kunt zijn die je diep van binnen altijd al bent geweest.

We ontmoeten elkaar hiervoor in mijn praktijkruimte te Voorhout of spreken elkaar telefonisch of via een online video-verbinding.

Voel je welkom!

Wil je meer weten? Bel me via  06 28 876 686 of stuur een e-mail naar erna@gunjezelfhetbeste.nl

My coaching is also available in English. CLICK HERE