Voorbij het lawaai van je denken bevindt zich een diepere bron van kracht, wijsheid, inzicht en weten

~Erna Zuidhoek~

Zonder dat je het in de gaten hebt, leef je het overgrote deel van je leven op de automatische piloot. Het is een aaneenschakeling van automatische gewoonten en reacties, die je als het ware "overkomen".

Alles wat je doet en denkt is bijna gelijk aan gisteren, eergisteren en vorige week. (Ja, echt waar!)

Zo leef je ongemerkt een groot deel van je leven vanuit het verleden en blijf je steeds maar in hetzelfde kringetje ronddraaien, zonder dat er werkelijk iets veranderd. (Herkenbaar?)

Dag in, dag uit dezelfde sleur. Een gehaast leven waarin geen tijd lijkt voor wat belangrijk is voor jou en waar jij blij van wordt.

Hoe vaak ga je de deur uit en vraag je je af: heb ik de deur op slot gedaan, het licht uit gedaan, de verwarming lager gezet? Ook hier is jouw automatische piloot aan het werk. Je wordt geleefd! Geen wonder dat stress, boosheid, irritatie of vermoeidheid regelmatig de boventoon voeren.

Je merkt het bijvoorbeeld aan hoe je reageert op mensen en situaties in je omgeving. Een snauw en een grauw zijn snel gemaakt en helaas vaak tegen de mensen waar je van houdt. (waar je je dan weer rot over voelt)

Het zijn allemaal tekens waaraan je kunt merken dat je niet lekker in je vel zit en je stress- en irritatie levels hoog zijn. Het zijn allemaal automatische reacties vanuit oude gewoonten en pijn.

Wat kun je doen om dat te doorbreken, zodat niets je meer in de weg staat om vol zelfvertrouwen en met heel je hart, je droom te volgen of je doel te bereiken, op een manier die helemaal past bij jouw unieke persoonlijkheid, zonder je schuldig te voelen tegenover anderen?

Leven op jouw maier

Bewust worden is het toverwoord
Pas op het moment dat je je bewust wordt van wat er gebeurt heb je de mogelijkheid om het te veranderen. Dat zorgt ervoor dat je niet langer reageert vanuit oude patronen, stress of frustratie. Het bied je de mogelijkheid om de automatische piloot te omzeilen en je eigen kracht terug te pakken. Op die manier kun je echt met aandacht aanwezig zijn in je leven, je werk en in je relaties met anderen.

~ That's when the magic happens ~

 • Bevrijd jezelf uit de sleur van alle dag en de automatische reacties van stress, boosheid en frustratie 
 • Voorkom je dat je hoofd alleen nog maar voller en voller wordt
 • Kom eindelijk toe aan jezelf en wat belangrijk is voor jou en waar jij blij van wordt

Ontsla je automatische piloot, zodat je bewust aanwezig bent in je leven.

 • Ben je klaar met al die snelle en oppervlakkige zogenaamde transformatie die bijna alle cursussen, workshops en zelfhulpboeken je beloven? (hoeveel heb jij er al gevolgd en gelezen?)

 • Wil je niet langer afhankelijk zijn van mensen, situaties en omstandigheden voor hoe jij je voelt of hoe je je leven leidt?

 • Ben je bereid diep en eerlijk in jezelf te onderzoeken wat je blokkeert en de transformatie van daaruit te laten ontstaan? (soul searching zeggen ze zo mooi in het Engels)

 • Wil jij ontdekken hoe je altijd een fijne relatie kunt hebben met anderen, zonder jezelf weg te cijferen? Met je partner, je kinderen, familie, vrienden, collega's

 • Ben je bereid om alles wat je tot nu toe hebt geleerd over hoe het leven werkt tegen het licht te houden en het vanuit een heel nieuw perspectief te bekijken?

 • Ben je klaar om het volgende hoofdstuk van je leven zelf te creëren?

Dit is niet de zoveelste snelle oplossing. Dit is geen Quick Fix. 
Dit is het begin van de diepgaande en blijvende verandering waar je al zolang naar zoekt.

Door te vertrouwen op wie je werkelijk bent en de onmetelijke kracht die je als mens in je hebt  (maar die bijna iedereen vergeten is)  kun je alles aan wat het leven je brengt. 

Stel je voor hoe het is om steeds meer echt jezelf te zijn en te leven op een manier die past bij wie jij bent.

Jouw leven - op jouw manier! 

Laat oude gedachten, gewoonten en je automatische piloot achter je. Niet langer leven met stress, weinig energie, boosheid of frustratie.

Ontdek hoe je kunt gaan leven vanuit jouw eigen unieke blauwdruk. 

Op die manier ben je niet langer afhankelijk van mensen, situaties en omstandigheden voor hoe jouw leven eruit ziet. Zo neem je leiderschap over je eigen leven met compassie voor jezelf en voor anderen.

Dan kun je onder alle omstandigheden krachtig, zelfverzekerd en vanuit rust en plezier op je eigen unieke manier genieten van je leven,  je werk en je relaties.

Wat je wilt is:

 • gelukkig zijn
 • meer zelfvertrouwen hebben
 • niet meer over alles te lopen piekeren
 • rust en plezier hebben in je leven
 • Trots zijn op wie je bent
 • helemaal jezelf kunnen en durven zijn onder alle omstandigheden
 • keuzes durven maken waar jij blij van wordt
 • Jezelf op de eerste plek zetten, zonder je schuldig te voelen tegenover anderen

Ik kan wel raden wat je nu denkt:
"Ik hebt echt al van alles geprobeerd en niets heeft me tot nu toe echt geholpen om in mijn kracht te staan, waarom zou het nu wel lukken?"

Dat zal ik je vertellen: 
Mijn manier van werken is vernieuwend en duidelijk anders dan die van de meeste coaches . Dat is wat nodig is voor verandering. Niet doen wat anderen doen, maar doen wat past bij jou! 

Ik doe niet aan ‘oude koeien uit de sloot halen’ of dingen 'herkauwen'.  Het verleden laten we met rust.

Ik ga je geen nieuwe methode of techniek leren, want die heb je waarschijnlijk al genoeg geleerd. Bovendien hebben die tot nu toe niet het gewenste, blijvende resultaat gebracht. 

Het is tijd voor iets wat past bij jouw unieke persoonlijkheid  Want als je weet wat werkt , gaat alles makkelijker.

Spreekt dit je aan? Dan wil ik dat je dit van me weet!

In mijn coaching focus ik niet problemen. Samen met jou richten we ons op jouw eigen krachtige vermogens en hoe je die volledig kunt benutten om rust, geluk en succes te vinden voor jezelf.

Ik heb als uitgangspunt dat je alles wat je nodig hebt om je gelukkig te voelen, al binnen handbereik is. Ik breng je daarmee weer in contact.

Dat gaat je helpen om op een blijvende manier veranderingen aan te brengen in je leven, zodat je je gelukkiger en zelfverzekerder voelt en je onder alle omstandigheden echt jezelf kunt zijn.  Hierdoor sta je veel krachtiger in het leven en kun je eindelijk gaan doen waar jij blij van wordt.

Als je weer in verbinding komt met je eigen kracht die diep van binnen op je ligt te wachten en die ieder mens tot zijn beschikking heeft, kun je veel makkelijker omgaan met alles wat het leven je brengt.

Nu is het tijd voor jou! 

HOE WERKEN WE SAMEN

Elke verandering  vraagt om bewustwording van oude gedachten en (denk) patronen, gewoontes en van de automatische piloot. Daar is tijd voor nodig.

Dat is de reden dat ik graag gedurende meerdere sessies met je samenwerk (Dit is geen Quick Fix, weet je nog)

Daarbij zien en spreken we elkaar regelmatig. Tussen de sessies door ben ik per email bereikbaar voor extra ondersteuning. 

Onze samenwerking bestaat uit vijf gesprekken van een uur en 3 keer een Access Bars behandeling.

De gesprekken vinden plaats via de telefoon of een video verbinding.  Dit heeft voor jou als voordeel dat je geen reistijd en reiskosten hebt.

Nog een voordeel is dat ik je op deze manier nog beter van dienst kan zijn, omdat ik me volledig kan concentreren op je stem, je woorden en je energie. Uiteraard ben je ook van harte welkom om voor de gesprekken naar de praktijk in Voorhout te komen als je dat prettiger vindt.

Voor de drie Access Bars sessies kom je naar de praktijk in Voorhout. Als dat niet mogelijk is doen we een energetische sessie op afstand en het gesprek via telefoon of videoverbinding.

Na onze samenwerking:

 • Heb je rust en helderheid in je hoofd
 • Loop je niet meer over alles te piekeren 
 • Voel je je gelukkiger en vrolijker
 • Heb je meer zelfvertrouwen
 • Spreek je je makkelijker uit
 • Kun je duidelijk je grenzen aangeven
 • Durf je te kiezen voor je droom of je doel en wat belangrijk is voor jou
 • Kun je ECHT jezelf zijn en genieten van het leven
 • En weet je wat je kunt doen om dat zo kan houden

Andere bijkomende voordelen kunnen zijn:

 • Je kunt makkelijker omgaan met 'lastige' mensen of situaties
 • Dingen glijden makkelijker van je af.
 • Je maakt je minder druk om zaken die je toch niet kunt veranderen
 • Stress gerelateerde klachten zoals rug-, nek- schouder- hoofdpijn kunnen verminderen of zelfs verdwijnen

Kom weer in contact met je Onmetelijke Kracht in:

 • Vijf  coaching/mentoring sessies waarvan drie incl. Access Bars sessie. 

Totaal 8 uur voor  1.200 Euro excl. btw

Voor het maken van een intake afspraak of meer informatie, neem dan contact met me op via de groene knop

Heb je liever een KICKSTART-sessie?  KLIK HIER 

Voor de duidelijkheid: Je zit nergens aan vast als je vrijblijvend contact met me opneemt. Je blijft alleen vastzitten als je geen contact opneemt.

Voel je welkom!

HUMAN DESIGN READING 
Misschien is een Human Design Reading iets voor jou.  Dit is geen standaard kant en klaar reading, maar een persoonlijk en op maat gemaakt document, waar je nog heel vaak naar zult teruggrijpen. Deze reading is gebaseerd op het werk van Human Design en Gene Keys.

Deze reading staat op zich, maar kunnen ook het begin zijn van je ontdekkingsreis naar je UNIEKE zelf door één op één met mij samen te werken.

KLIK HIER voor meer info.

Heb je nog een vraag?

Bel of WhatsApp via  06 28 876 686 of stuur een e-mail naar erna@gunjezelfhetbeste.nl