Wie is Erna 

Erna Zuidhoek is ‘Ontdekkingsreiziger’ van Het Leven en een ‘Rebelse’ Pionier op het gebied van persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling.

Met haar onconventionele manier van naar de wereld kijken is ze vernieuwend en duidelijk anders de meeste mensen.

Zij heeft het vermogen om vernieuwde ideeën en mogelijkheden te zien en “to go where no (wo)man has gone before”, doordat ze durft af te wijken van de gebaande paden en door alles wat standaard is los te laten.

Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar een nieuwe vorm van leven en werken in de overgang naar een geheel nieuw tijdperk, waarin uniek en creatief leiderschap een belangrijke plaats gaat innemen.

Met haar aanstekelijke enthousiasme en haar intuïtieve wijsheid die vanuit haar diepe innerlijk weten komt, helpt ze je te ontdekken dat de oplossingen die je zoekt altijd heel dichtbij jezelf te vinden zijn.

Ze maakt dingen graag simpel en praktisch. Ze kan snel linken zien en verbanden leggen en zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je wat belangrijk is voor jou.  

Haar doel is om mensen te ondersteunen in de vrijheid zichzelf te zijn, in plaats van nog langer te blijven doen wat iedereen doet. Ze brengt je in contact met wie je bedoelt bent om te zijn.

Ze daagt je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te durven nemen over je leven, je werk of bedrijf, zodat je niet langer afhankelijk bent van mensen, situaties en omstandigheden voor je succes en geluk.

Ze beweegt door de wereld in haar eigen unieke stijl en in haar eigen tempo en ritme, terwijl ze het pad bewandelt dat door weinigen wordt gevolgd.

Dat is niet altijd zo geweest, maar sinds ze DIT heeft ontdekt, is dat helemaal veranderd. Ze helpt ook jou graag om je eigen stijl te ontdekken en te gaan leven op een manier die past bij wie jij bent.

Haar sterke energetische uitstraling maakt dat je je snel vrolijk en energiek voelt.

Werken met haar is een plezier voor alle dingen die je wilt transformeren of als je voor nieuwe uitdagingen staat in je leven, je werk of je bedrijf.

Waar wacht je nog op?

In de begeleiding van haar klanten voegt ze een aantal elementen op een bijzondere manier samen die het mogelijk maken om echt iets te veranderen.

Niet met een snelle oppervlakkige methode, maar op een diepgaande en blijvende manier, waardoor je steeds meer op je eigen kracht durft te vertrouwen.

Wil jij meer plezier en succes in je werk en je leven op een manier die bij je past en die je energie geeft, in plaats van dat het je leegzuigt?

Dat kan door 1  op 1 met Erna te werken of samen met andere vrouwen inj de Gave Wijven Club 

Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met me op via het onderstaande formulier.

Lees HIER wat anderen zeggen over Erna.