Mijn naam is Erna Zuidhoek 

Specialist in persoonlijke groei
Oprichter van De Gave Wijven Club
Ontdekkingsreiziger van Het Leven
en natuurlijk een Gaaf Wijf

Heel lang heb ik gedacht dat ik een betere versie van mezelf moest zijn. Dat ik harder moest werken of beter mijn best moest doen om iets te bereiken of te betekenen in deze wereld. 

Ik dacht dat ik toch niks te melden had en hield mijn mond. Steeds weer maakte ik mezelf klein en was ik soms bijna onzichtbaar. Ik dacht dat anderen het beter wisten of "beter" waren dan mij. Ik werd een grijze muis die juist zo graag gezien en gehoord wilde worden om wie ik was.

Al die tijd had ik moeite om vrijuit te spreken. Dat kwam ook omdat ik nooit had geleerd om me uit te spreken over wat ik voelde. Wij deden vroeger niet aan voelen. Bij mij thuis deden we aan doen. En daar was ik heel goed in geworden.

Waar ik ook goed in was geworden was me ook overal druk om maken. Ik zag al problemen voordat ze er waren. Mijn gedachten draaiden overuren en daardoor was slapen vaak een uitdaging. Daarbij had ik ook nog eens een kort lontje en kon om niets ‘uit de bocht vliegen’. Het gebeurde regelmatig dat ik een snauw en een grauw gaf aan de mensen waar ik van hou.

Ik had heel veel oordelen en beperkende gedachten over mezelf en over wat mensen van me dachten. Ik dacht ik niet goed genoeg was. Ik veroordeelde mezelf voor wie ik was en ik deed niet de dingen die waar ik blij van werd. 

Totdat ik er achter kwam dat ik veel van die dingen zelf in stand hield, door de gedachten over mijzelf en over de wereld om me heen te geloven.

Misschien is het je inmiddels opgevallen: ik DACHT nogal veel.

Totdat ik als donderslag bij heldere hemel een levens veranderd inzicht kreeg:

Ineens zag ik dat alles wat ik DENK niet per se waar hoeft te zijn.

Dat sloeg in als een BOM!

Als alles wat ik denk, niet per se waar is, ..... dan ben ik VRIJ!

Dan is alles mogelijk!  

Ineens zag ik wat ik me nog nooit had gerealiseerd; namelijk hoe ik als mens functioneer via mijn gedachten en hoe dat voor 100% mijn leven bepaalt.

Voor mij betekende het dat veel van mijn dagelijkse stress, boosheid, irritatie, frustratie en ongeduld vanzelf verdween, omdat ik zag dat ik het zelf aan het creëren was, met de gedachten die ik geloofde.

Inmiddels draaien mijn gedachten niet meer op volle toeren en loop ik niet meer constant te piekeren. Ik ben veel meer ontspannen, doordat ik niet meer met elke gedachte een gesprek hoef aan te gaan.

Ik maak me nu ook niet meer zo druk als dingen anders gaan dan ik verwacht. Het glijdt nu veel makkelijker van me af. Waar ik voorheen nog wel eens uren of zelfs dagen in iets kon blijven hangen, lossen deze dingen zich nu vanzelf op, door de gedachten die ik erover heb met rust te laten.

De rust in mijn kop en in mijn leven komt nu van binnen uit mezelf. Dat is de enige plek waar ik zelf invloed op heb. Op die manier ben ik niet afhankelijk van mensen, omstandigheden of situaties voor mijn rust en geluk!

Het geeft me kracht en zelfvertrouwen en de vrijheid om steeds meer mezelf te zijn. 

Ik durf mijn kleurrijke en unieke zelf alle ruimte te geven en mezelf een GAAF WIJF te noemen.

Dat gun ik jou ook! 

------------------------

In de begeleiding van mijn klanten voeg ik een aantal elementen op een bijzondere manier samen die het mogelijk maken om echt blijvend iets te veranderen.

Mijn manier van werken is vernieuwend en duidelijk anders dan je misschien gewend bent van andere coaches of 'hulpverleners'. Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar iets wat echt werkt.

Ik doe niet aan ‘oude koeien uit de sloot halen’ of dingen 'herkauwen' en ik focus niet problemen. Het verleden..... dat laten we met rust.

Ik help je om vanuit een nieuw perspectief naar het leven te kijken, waardoor alles in een ander daglicht komt te staan. Je ontdekt dat de oplossing die je zoekt altijd veel dichterbij is dan je denkt.

Zo vind je steeds makkelijker je eigen weg en neem je leiderschap over je eigen leven. Daardoor ben je niet langer afhankelijk van mensen, situaties en omstandigheden voor jouw geluk en succes in het leven.

Op die manier kun je steeds meer jezelf zijn en leven op een manier die past bij wie jij bent met minder stress, spanning of zorgen en meer plezier, kracht, rust en zelfvertrouwen.

Dan ga je ineens ook begrijpen waarom alle andere dingen die je tot nu toe hebt geprobeerd, steeds niet het gewenste resultaat hebben gebracht.

Want je kunt advies krijgen van anderen en dat werkt een beetje, maar je eigen antwoorden vinden dat werkt een heleboel! 

Ben jij het Gave Wijf in jezelfkwijt geraakt en wil je haar weer tevoorschijn laten komen?

Dat kan via 1  : 1 coaching of samen met andere vrouwen bij de Gave Wijven Club 

Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met me op via het onderstaande formulier.

Lees HIER wat anderen zeggen over mij.

Of download mijn gratis E-book onderaan de pagina.