Mijn naam is Erna Zuidhoek, Ontdekkingsreiziger, Bewustmaker & natuurlijk een Gaaf Wijf. Ik ben de oprichter van De Gave Wijven Club 

Bijna 48 jaar lang heb ik mijn verhaal niet gedeeld. Al die tijd dacht ik dat ik beter mijn mond kon houden. Steeds weer maakte ik mezelf klein, verstopte ik mezelf en was ik soms bijna onzichtbaar. Ik dacht dat er iets aan mij niet klopte, dat ik niet goed genoeg was en dat ik harder moest werken of beter mijn best moest doen.

Ik had zoveel beperkende gedachten over mezelf en wat anderen van me dachten, dat ik niet de dingen zei die me na aan het hart liggen. Dat kwam ook omdat ik nooit had geleerd om me uit te spreken over wat ik voelde. Want bij ons thuis deden wij vroeger niet aan voelen. Wij deden aan doen. En daar was ik echt heel goed in geworden.

Door een levens veranderend inzicht ontdekte ik dat alles wat ik denk niet perse waar hoeft te zijn.

Die moest ik even laten bezinken.

Wat als alles wat je denkt, niet per se waar is? Dan ben ik vrij! Dan is alles mogelijk! 

Ineens zag ik wat ik me nog nooit had gerealiseerd; namelijk hoe ik als mens functioneer via mijn gedachten en hoe dat voor 100% mijn leven bepaalt.

Dat heeft mij een totaal nieuwe kijk op het leven gegeven! Nu vind ik steeds meer rust en helderheid van binnenuit. Dat is de plek waar ik zelf invloed op heb. Op die manier ben ik niet afhankelijk van mensen, omstandigheden of situaties voor mijn geluk!

Dit helpt mij om nu veel meer ontspannen door het leven kan gaan. Het geeft me de vrijheid om steeds meer mezelf uit te spreken. Sindsdien gebeuren er bijzondere dingen en dat gun ik jou ook. Ik wil je laten zien dat het mogelijk is om te leven op een manier die past bij wie je bent, met minder stress en meer plezier, zodat je steeds meer jezelf kunt zijn.

Mijn manier van werken is niet alledaags en zet de zelfhulp-wereld op z'n kop. Ik geloof namelijk dat iedereen al helemaal goed is zoals hij/zij is en precies daar is waar die moet zijn. We worden perfect geboren, met de capaciteiten om een leven te leiden met minder moeite en meer gemak.

Ik ben inmiddels z'n 10 jaar op Ontdekkingsreis naar wie we als mens werkelijk zijn en welke ongekende vermogens we hebben die we vergeten zijn.

Ik heb heel veel gedaan aan persoonlijke  en spirituele ontwikkeling. Ik heb ontelbaar veel cursussen, workshops en trainingen gevolgd. Ik heb boeken en video's verslonden over dingen die anders zijn dan "normaal" en die ons niet worden geleerd. 

Ik ben tot de conclusie gekomen:

We Are Powerful Beyond Measure (wij zijn onmetelijk krachtig)

Marianne Williamson

Ik geloof dat daarbij het vinden van je eigen antwoorden van binnenuit, de manier is om echt blijvend iets te kunnen veranderen. Ik heb ontdekt dat jezelf hardop uitspreken daar enorm bij helpt. Je kunt advies opvolgen van anderen en dat werkt een beetje, maar je eigen antwoorden vinden werkt een boel. Dat is wat je gaat ontdekken in De Gave Wijven Club.

Jij bent helemaal OKÉ precies zoals je bent.
Je mag jezelf laten zien en horen.
Het tijd om je verhaal te delen
Om die geweldige ideeën die jij hebt tot leven te brengen!
Om te gaan doen wat belangrijk is voor jou!
Om uit te spreken wat je diep van binnen raakt!
Om te gaan doen waar je blij en enthousiast van wordt, om daarmee anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Voel jij dat je een Gaaf Wijf bent of wil je ontdekken hoe je dat Gave Wijf weer tevoorschijn laat komen?

Doe dan mee en meld je aan bij de Gave Wijven Facebook groep.  Of kom naar een Gave Wijven Meeting

Heb je nog vragen?  Mail naar erna@gunjezelfhetbeste.nl of gebruik onderstaand formulier.

Wil je op de hoogte blijven van De Gave Wijven Club, gebruik dan ook het contact formulier.