Jouw leven - Op jouw manier!

Jij bent geweldig in wie je bent en wat je doet! 
Jij bent een expert vanwege alles wat jij weet! 
Mensen willen leren van vrouwen zoals jij
die net een paar stappen verder zijn dan zijzelf! 
Wat jij weet, heeft de mogelijkheid
om iemands leven te veranderen! 

  • Jij hebt een verhaal of een boodschap die je wilt delen
  • Jij hebt een geweldig idee wat je graag tot leven wilt brengen
  • Het is iets wat belangrijk voor je is
  • Het is iets wat je na aan het hart ligt
  • Iets waar je enthousiast en blij van wordt
  • Iets waar je van gaat stralen als je er over praat

Alleen:
je weet niet waar je moet beginnen, of
je denkt dat niemand op jou zit te wachten 

Bijna 48 jaar lang heb ik mijn verhaal niet gedeeld en niet echt gedaan waar ik van ging stralen. Steeds weer maakte ik mezelf klein, verstopte ik mezelf en was ik soms bijna onzichtbaar, bang om te worden afgewezen om wie ik werkelijk ben.

Ik had zoveel oordelen en beperkende gedachten over mezelf en wat mensen van me dachten, dat  ik niet de dingen zei die me na aan het hart liggen. Dingen waar ik blij van word en die me doen lachen en stralen. Ik dacht dat er iets aan mij niet klopte, dat ik niet goed genoeg was en ik maakte mezelf verkeerd voor wie ik was en wat ik deed.

Totdat ik door een aantal bijzonder inzichten de handleiding van het leven  leerde kennen. Toen ontdekte ik dat ik zelf mijn oordelen en beperkende gedachten in stand hield door mijn gedachten over mezelf en over de wereld om me heen te geloven.

Ook ontdekte is dat bijna alles het tegenovergestelde is van wat het lijkt te zijn. En dat we dingen vaak onnodig ingewikkelder maken dan ze zijn.

Nu doe ik steeds meer wat bij mij past en ontdek ik elke dag  weer nieuwe dingen die het leven makkelijker maken en die mij verder helpen .

Lees verder 

 
 

 

Rust in je kop. Iets voor jou?

Op het moment dat je rust hebt in je hoofd, komt er rust in je leven en ontstaat er ruimte om nieuwe mogelijkheden te gaan ontdekken en oude dingen achter je te laten. Je creëert ruimte om meer jezelf te zijn en dingen op jouw manier te gaan durven doen.

Om die rust te bereiken kun je één of meerdere Access Consciousness Bars sessies doen. Het is een manier om onbewust opgeslagen overtuigingen en gedachten die je belemmeren los te laten. Je hoeft nergens over te praten, je hoeft niet te weten welke overtuigingen er zijn, je hoeft geen problemen met me te delen, alles gebeurt vanzelf. op het juiste moment. Tijdens een Bars sessie ervaar je een hele diepe rust en ontspanning.

 Klik hier voor rust in kop

 

My coaching is also available in English 

 

Deze website is steeds in beweging,
door de vele nieuwe ideeën,
inzichten en inspiratie die ik krijg

E-BOOK Maak van je probleem een oplossing
Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt in MailChimp
Download gratis: Van irritatie naar transformatie
Door het invullen van je gegevens en je aanmelding geef je toestemming aan gunjezelfhetbeste.nl om je te mogen mailen en je persoonsgegevens te verwerken.