Jij bent al OKE

Er is niets mis met jou
Er hoeft niets aan jou te worden veranderd of verbeterd
Jij bent van nature al OKÉ, precies zoals je bent
Alles waarvan jij nu denkt dat niet klopt aan jou of aan je leven, is NIET WAAR.

 

Ik heb heel lang gedacht dat ik iets aan mezelf moest veranderen of verbeteren. Dat ik niet goed genoeg was. Dat ik een betere versie van mezelf zou moeten zijn.

Dat ik beter mijn best moest doen of harder moest werken om iets te bereiken of te betekenen in deze wereld.

Totdat ik ontdekte dat ik veel daarvan zelf in stand hield door mijn gedachten over mezelf en over de wereld om me heen.

Het heeft even geduurd, maar eindelijk, na al die jaren, ben ik er achter gekomen dat ik altijd al goed genoeg ben geweest.  Ik DACHT alleen dat ik niet goed genoeg was.

Nu weet ik dat ik niets aan mezelf hoef te verbeteren, te veranderen of te fiksen. Ik hoef alleen de gedachten die ik daarover heb niet meer te geloven.

Ik ben namelijk niet mijn gedachten. Gedachten staan los van wie ik ben.

Ik ben oké!  Altijd al geweest en dat zal altijd zo zijn.

Dat te weten geeft rust en een enorm gevoel van vrijheid.

Ik wil jou helpen om dit ook voor jezelf te gaan ontdekken. Zodat je gaat zien en begrijpen dat ook aan jou niets hoeft te worden veranderd, verbeterd of gerepareerd. Ongeacht hoe anderen daarover denken.

Ook jij bent al goed genoeg. Helemaal oké, precies zoals je bent.  Oké zijn is je “fabrieksinstelling”.

Het leven zoals bij dat ervaren berust op een misverstand. En dat misverstand wil ik uit je wereld helpen.

Door in gesprek te gaan kan ik je helpen om inzichten te krijgen in hoe je het leven ervaart en hoe het wordt ingekleurd door je gedachten. Je gaat ontdekken dat je een natuurlijke veerkracht bezit, waardoor je meer relaxed kunt leven en waardoor problemen als vanzelf oplossen.

Op die manier ben je aangesloten op de natuurlijke stroom van het leven. Zo ontstaat ruimte, flow, rust en overzicht.

Als je ontdek hoe het ervaren van het leven werkelijk tot stand komt, verandert alles. Het maakt een einde aan stress, zorgen, angst en al het andere wat jou belemmert, irriteert of dwars zit.

Het zet je interne weten aan en je krijgt toegang tot je eigen wijsheid. Je ontdekt dat deel van jou dat onaantastbaar en oneindig intelligent is.

Ik werk in individuele sessies of met kleine groepen tijdens een workshop.
Daarnaast geef ik BARS sessies, die ik ook combineer met individuele gesprekken. Indien nodig maak ik gebruik van essentiële oliën ter ondersteuning.