Lezing

Lezing

JEZELF ZIJN VERANDERT DE WERELD! 

 

Ieder van ons beschikt over het gereedschap om onze eigen werkelijkheid te creëren. Het is iets wat je al je hele leven lang bezit, maar wat door heel weinig mensen wordt erkend en gebruikt.

Als je dit gereedschap opnieuw gaat ontdekken en benutten, dan zul je een leven kunnen creëren die voorbij gaat aan je huidige voorstellingsvermogen.

Maar omdat bijna niemand meer weet hoe je dit krachtige gereedschap kunt gebruiken, zijn we als het ware overgeleverd aan de grillen van het leven. Je wordt geleefd, in plaats van dat jij zelf aan het roer staat van jouw leven.

Zou het dan niet fijn zijn als je dit gereedschap weer leert gebruiken en je het in alle situaties in je leven kunt toepassen, zodat je weer weet wat echt belangrijk voor je is en je het leven kunt gaan leven waar jij naar verlangt en waarin je steeds MEER JEZELF KUNT ZIJNIk heb een levens veranderde ervaring omgezet in iets positiefs en ik ontdek en leer, hoe  ik elke dag steeds een stukje meer mezelf kan zijn. Ik wil jou helpen om hetzelfde te doen, omdat er maar één is zoals jij en die mag weer gezien worden.

Ik doe dat binnen mijn bedrijf Gunjezelfhetbeste.nl.  Ontdek ook hoe je weer je eigen krachten kunt gaan (her) kennen en gebruiken om relaxter door het leven te gaan en alles te veranderen wat niet voor jou werkt.

Sta zelf weer aan het roer van jouw leven, zodat jij je leven bewust vorm kunt geven op de manier die het beste bij jou past.

 

 

Datum volgt

van 20.00 tot 22.00 uur

Lokatie volgt

Bijdrage: € 10,00

Reserveren kan via