Ontspannen op vakantie

Wil jij als dit jaar je vakantie eens ontspannen beginnen en al die S*H*I*T (stress, vol hoofd, pijn in je lijf, slecht slapen) die je leven en je werk soms met zich meebrengt achter je laten?

Dan heb ik de oplossing voor je . Het enige wat je hoeft te doen is jezelf wat tijd te gunnen om ontspannen te liggen en je mobiele telefoon op “stil” te zetten. 

Hoe wordt het nog makkelijker?

Praktisch, simpel en effectief:

  • Meer rust in je hoofd en je lijf;
  • Weg met stress, malende gedachten, slecht slapen en vermoeidheid
  • Geef je lijf een boost en krijg meer energie en vitaliteit
  • Laat lichamelijke en mentale uitdagingen los
  • Zie er frisser en jonger uit. 
  • Geniet meer van je werk en van je vrije tijd! 

Je kunt het vergelijken met het opschonen van de harde schijf van je computer. Die gaat ook slechter presteren als die te vol wordt. En zo is het ook met jouw hoofd die loopt vol met zaken die je niet nodig hebt.  Dus is het belangrijk de boel op te schonen. Je verwijderd als het ware de spam en de virussen, zodat alles weer vlotter en makkelijker gaat en er ruimte ontstaat.

(Ik zal je niet vermoeien met hoe de methode werkt, tenzij je het heel graag wilt weten, dan KLIK JE HIER. Belangrijker is DAT het werkt!)

De sessies vinden plaats in mijn werkruimte in Voorhout en kunnen zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden. Afspraken in de avonduren of op een andere locatie tegen meerprijs

De prijs per sessie bedraagt  75 euro en duurt ongeveer 75 minuten.

Binnen enkele sessies voel je je een ander mens!

Ga ontspannen op vakantie en GENIET!

 

Boek direct online een afspraak

Maak online een afspraak. Klik op de kalender