Over mij

 

Mijn visie: Ieder mens beschikt over ongekend grote capaciteiten die in zichzelf te vinden zijn, als we naar binnen durven te kijken. Het zijn zaken als ons zelf-helend vermogen en de kracht van onze gedachten. Deze capaciteiten zijn voor iedereen beschikbaar en je bezit ze al je hele leven lang zonder dat je je daar wellicht bewust van bent. Er zijn heel weinig mensen die deze capaciteiten kennen en gebruiken. Als je dit opnieuw gaat ontdekken,  betekent dat een daadwerkelijke verandering voor je leven die je ongekende vrijheid geeft.

Mijn missie: Jou helpen om weer toegang te krijgen tot deze krachtige vermogens, zodat je ze in alle gebieden van je leven toe kunt passen, waardoor je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van mensen, situaties en omstandigheden die niet voor jou werken!

Het leven is gebaseerd op een aantal vaststaande principes. Als je inzicht krijgt in hoe deze principes werken., (die handleiding vormen van het leven)  kan je leven echt veranderen. Deze  principes zijn voor iedereen gelijk.  Beter je best doen of harder werken is niet de oplossing.  Het laat je zien hoe vanuit je denken problemen ontstaan en het gaat je helpen om letterlijk nieuwe mogelijkheden te zien.

 Wat als het ervaren van het leven precies andersom werkt dan we denken?

Erna Zuidhoek
Ontdekkingsreiziger van het leven

  • Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en drie kinderen in Voorhout. Bij ons wonen ook nog  2 katten en een hond
  • Ik  hou van boeken lezen en dingen ontdekken over het leven en over andere bijzondere inzichten die het leven lichter en leuker maken
  • Ik hou van schrijven, alleen doe ik het veel te weinig. Ik kocht ooit een dure vulpen, maar die ligt heel vaak werkeloos in het mooie doosje dat ik er bij kreeg.
  • Ik hou van dansen en muziek. Als ik muziek hoor kan ik niet meer stil staan en moet ik bewegen.  Of dat nou is op een feestje of terwijl ik de hond uit laat, dat maakt mij niet uit.  Eén van mijn favoriete uitspraken is: Zij die dansen worden voor gek verklaard door hen die de muziek niet horen!
  • Ik hou van het goede van het leven, lekker eten, ontspannen en soms……. een beetje gek doen
  • Mijn manier van kijken naar de wereld is vernieuwend en verhelderend
  • Lees HIER mijn verhaal over hoe dat is ontstaan
  • Lees HIER mijn ontdekkingsreis
paragraph-separator-break-clip-art-52332

Wat mensen over mij zeggen:

“Leuk dat ik je heb mogen leren kennen en om je passie te zien voor wat je doet en wat je voor mensen wil betekenen”

“Ik ken niemand die zoveel enthousiasme uitstraalt als jij! Daar wordt je toch blij van!”

“Wat jij doet is echt uniek, je hebt zoveel inzicht en interesse in zaken waarvan ik het bestaan niet eens weet”

“Dankzij onze gesprekken ben ik anders tegen dingen aan gaan kijken. Het heeft me een andere kijk op het leven gegeven”

Wil je een afspraak maken? Bel me of stuur een berichtje via whats-app op: 06 28 876 686. Of stuur een mail naar ernazuidhoek@gmail.com

Access Consciousness Bars & Body Process 
3 principles / Inside-out Understanding 
Emotion Code  & Body Code 
Transformatie coaching
Sedona Method