Neem andere gedachtengang

Totaal overstuur heb ik mezelf verstopt in een kast, niet wetende dat dit mijn leven voorgoed zou veranderen.

Ik heb een levens veranderde ervaring omgezet in iets positiefs en ik weet nu hoe ik elke dag steeds een stukje meer mezelf kan zijn. Ik weet ook dat ik zelf de verantwoording heb om mijn leven vorm te geven en dat ik niemand de schuld kan geven van hoe mijn leven er uit ziet.

Ik kan mijn gedachten zelf kiezen en daarmee hoe mijn leven eruit ziet. Ik wil jou helpen om hetzelfde te doen, zodat ook jij steeds meer jezelf kunt zijn en je het BESTE uit je leven kunt halen.

Mijn visie: Ieder van ons beschikt over ongekende krachten in zichzelf, zoals ons zelf-helend vermogen en de kracht van onze gedachten. Het zijn krachten die iedereen al z’n hele leven lang bezit, maar die door nog heel weinig mensen wordt gekend en gebruikt. Als je deze krachten opnieuw gaat ontdekken en gebruiken, dan zul je een leven kunnen creëren die voorbij gaat aan je huidige voorstellingsvermogen.

Mijn missie: Jou helpen om deze krachtige vermogens weer te gaan benutten, zodat je ze in alle gebieden van je leven toe kunt passen, waardoor je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van mensen, situaties en omstandigheden die niet voor jou werken!

Mijn klanten: zijn mensen die echt geïnspireerd, relaxed en moeiteloos willen leven. Zij zijn op een punt gekomen dat ze het zat zijn om hun huidige leven nog langer op dezelfde manier voort te zetten, omdat het niet meer voor ze werkt. Het is tijd voor een verandering.

Zij zijn er van overtuigd dat dat ook mogelijk moet zijn, al hebben ze nog geen idee hoe of wat.

Ze missen de routekaart die hen laat zien wat de eenvoudigste weg is.  Ik help ze om hun innerlijke “Tomtom” weer aan te zetten, zodat ze een nieuwe route kunnen uitstippelen voor hun leven.

Mijn werkwijze
In een 1-op-1 sessie krijg je zicht op de routekaart die je nodig hebt om jouw route helder te krijgen, om je gedachten en andere innerlijke obstakels op te ruimen en om de weg te zien naar andere mogelijkheden.

Je zult ontdekken dat het geen snelle fix is voor het ‘goede leven’. Het is een manier die je helpt je gedachten te herzien en te veranderen en je af te stemmen op het leven zoals jij dat wenst te leven.

Een 1 op 1 sessie duurt 1,5 tot 2 uur.  De sessie kan live plaats vinden in mijn werkruimte in Voorhout. Of we spreken elkaar via Skype, net wat jou voorkeur heeft. Met een gemiddelde van 1 tot 5 sessies zit je snel weer op de juiste weg. Dit is veel sneller en effectiever dan andere methoden, waar 10 of meer sessies vaak geen uitzondering zijn.

Erna Zuidhoek
~Gedachtenveranderaar~

Mijn aanpak is UNIEK en eenvoudig.
Ik help mijn klanten om hun leven op een lichte, eenvoudige en effectieve manier te veranderen
Ik geloof namelijk dat het niet moeilijk, ingewikkeld en vermoeiend hoeft te zijn.

~Verander je gedachten, Verander je leven~~

Neem vrijblijvend contact op, zodat we samen kunnen ontdekken welke route jij wilt nemen.

Tot gauw!

Erna Zuidhoek
Gedachtenveranderaar

Emotion Code  & Body Code Practitioner
Access Consciousness Bars & Body Process Facilitator

 

paragraph-separator-break-clip-art-52332

Wat als het leven bedoelt is om plezier te hebben?

  • Ik  hou van boeken lezen. Dat  doe ik graag en veel.  Boeken met een boodschap,  over het leven, over andere bijzondere inzichten die het leven lichter en leuker maken.
  • Ik hou van schrijven, alleen doe ik het veel te weinig. Ik kocht ooit een dure vulpen, maar die ligt heel vaak werkeloos in het mooie doosje dat ik er bij kreeg.
  • Ik hou van dansen en muziek. Als ik muziek hoor kan ik niet meer stil staan en moet ik bewegen.  Of dat nou is op een feestje of terwijl ik de hond uit laat, dat maakt mij niet uit. Mijn motto: Waar muziek is, kan je dansen.
  • Ik hou van het goede van het leven, lekker eten, ontspannen en soms……. een beetje gek doen.

Wat mensen over mij zeggen:

“Het heeft me echt goed gedaan voor de spanningen in mijn nek” “

“Je hebt me hele goede adviezen gegeven en de sessies hebben echt mijn hoofd leeggemaakt”

“Soms is het nog moeilijk, maar ik maak nu andere keuzes en kan de dingen nu anders zien en benaderen.”

“Leuk dat ik je heb mogen leren kennen en om je passie te zien voor wat je doet en wat je voor mensen wil betekenen”

“Ik ken niemand die zoveel enthousiasme uitstraalt als jij! Daar wordt je toch blij van!”

“Wat jij doet is echt uniek, je hebt zoveel kennis en interesse in zaken waarvan ik het bestaan niet eens weet”