Over mij

Een levensveranderende ervaring uit mijn jeugd zorgde ervoor dat ik van een blij en vrolijk kind veranderde iemand die zichzelf onzichtbaar maakte en haar mond hield.

Bijna 48 jaar lang heb ik daardoor mijn verhaal niet durven delen. Al die tijd heb ik niet voluit kunnen stralen. Steeds weer maakte ik mezelf klein, verstopte ik mezelf en was ik soms bijna onzichtbaar.

Ik had zoveel oordelen en beperkende gedachten over mezelf en wat mensen van me dachten voor waarheid aangenomen, dat ik niet de dingen zei die me na aan het hart liggen. Dingen die me doen glimlachen, sprankelen en stralen. Ik dacht er iets aan mij niet klopte, dat ik niet goed genoeg was en ik maakte mezelf verkeerd voor wie ik was en wat ik deed. 

Totdat ik ontdekte dat ik heel veel daarvan zelf in stand hield door mijn gedachten over mezelf en over de wereld om me heen te geloven.

Het overlijden van mijn vader in 2009, is het begin geweest voor een ware ontdekkingsreis. Ik heb heel veel dingen ontdekt en mogen leren die mijn leven een stuk makkelijker hebben gemaakt. Waaronder Access Consciousness Bars. 

Daarnaast  ontdekte ik de kracht uit de natuur door essentiële oliën  Ik leerde ook veel over de invloed van voeding en milieu- en omgevingsfactoren (zoals straling van mobiele telefoon, wifi, e.d) op onze gezondheid.

Maar mijn meest bijzondere ontdekking is toch wel dat wij als mens buitengewone vermogens bezitten, zoals ons zelfherstellend vermogen, onze hartskracht en de kracht van onze gedachten.

Het zijn krachten die we allemaal hebben, maar die weinigen kennen en gebruiken.

Als je deze krachten opnieuw gaat ontdekken en gebruiken, kun je je leven vormgeven op een manier die verder gaat dan je huidige voorstellingsvermogen.

Je kunt het toepassen in alle gebieden van je leven, zodat je niet langer afhankelijk bent van mensen, situaties en omstandigheden buiten jezelf!

Je bent dan niet langer "een slachtoffer van het leven", maar je hebt de verantwoordelijkheid en controle voor je leven in eigen handen.

Ik weet zeker dat we zoveel meer kunnen dan we denken dat we kunnen. En ik ben nieuwsgierig om meer te leren over mijn ware kracht en de oneindige mogelijkheden die ik in me heb.

Nadat ik ook nog eens de handleiding van het leven leerde kennen.raakte alles in een stroomversnelling door de bijzonder inzichten die ik daardoor kreeg. 

Door het begrijpen van die handleiding heb ik eindelijk kunnen zien dat het niet gaat over harder werken of beter je best doen. Ik hoef mezelf niet meer klein te maken of te verstoppen om wat anderen van mij denken. Ik heb geleerd dat ik mijn gedachten daarover niet hoeft te geloven. Die stem in hoofd kan ik nu veel vaker negeren, hoe luid die soms ook is.

Het heeft mij ook geholpen om te weten dat ik er niets mis is met mij. Dat ik helemaal OKÉ ben, precies zoals ik ben. Dat ik meer van mezelf mag laten zien en horen. Dat ik plezier mag hebben en mag genieten van de dingen die ik doe. Dat ik mijn verhaal mag delen en mijn licht mag laten schijnen, in de hoop dat ik daarmee anderen inspireer hetzelfde te doen.

Ik werk onder ander met:
Access Consciousness Bars & Body Process
De kracht van gedachten (Inside-out understanding/Three principles)
Kracht van je hart Hartcoherentie 

My coaching is also available in English

Het begin is misschien een beetje serieus (SERIEUS?), maar blijf kijken het wordt steeds beter al zeg ik het zelf

Gewoon praten, praten praten, zonder teveel na te denken. Of dat lukt zie je vanzelf. 

Thema van dit filmpje? Alles is Oke!

Meer videos vind je HIER

Erna Zuidhoek
~Mentor voor een stressvrij leven~

 

  • Ik ben 27 jaar getrouwd met Rick en woon samen met hem en onze drie kinderen in Voorhout. Wij hebben ook nog 2 katten en een hond
  • Ik  hou van boeken lezen en dingen ontdekken over het leven en over andere bijzondere inzichten die het leven lichter en leuker maken
  • Ik hou van schrijven, alleen doe ik het veel te weinig. Ik kocht ooit een dure vulpen, maar die ligt heel vaak werkeloos in het mooie doosje dat ik er bij kreeg.
  • Ik hou van dansen en zingen. Als ik muziek hoor kan ik niet meer stil staan en moet ik bewegen.  Of dat nou is op een feestje of terwijl ik de hond uit laat, dat maakt mij niet uit.  Eén van mijn favoriete uitspraken is: Zij die dansen worden voor gek verklaard door hen die de muziek niet horen!
  • Ik hou van het leven, lekker eten, ontspannen en een beetje gek doen
  • Mijn manier van kijken naar de wereld is vernieuwend, verhelderend en gericht op mogelijkheden
  • Lees HIER mijn verhaal over hoe dat is ontstaan
  • Lees HIER mijn ontdekkingsreis

Ik werk onder ander met:
Access Consciousness Bars & Body Process 
Three  principles / Inside-out Understanding 
Emotion Code  & Body Code 
Transformative coaching
Hartcoherentie

Wat mensen over mij zeggen:

Hans (57): Leuk dat ik je heb mogen leren kennen en om je passie te zien voor wat je doet en wat je voor mensen wil betekenen

Natasja (46): Ik ken niemand die zoveel enthousiasme uitstraalt als jij! Daar wordt je toch blij van!

Jannie (63): Wat jij doet is echt uniek, je hebt zoveel inzicht en interesse in zaken waarvan ik het bestaan niet eens weet

Gonda (34): Dankzij onze gesprekken ben ik anders tegen dingen aan gaan kijken. Het heeft me een andere kijk op het leven gegeven”

Anja (58):  Wat jij doet  is geweldig, de energie spat er van af!!  "Ik heb net je nieuwe e-book gelezen. Ik herkende natuurlijk een aantal dingen waar we samen al eerder over hebben gesproken, maar er waren ook wat nieuwe dingetjes zoals de broodkruimels, die je kan volgen. Heel erg leuk die metaforen."
"Nu kan ik opnieuw zeggen: jouw wijsheden zijn het beste wat me de laatste tijd is overkomen. En bij een terugval lees ik jouw teksten of kom ik weer bij je langs! Het voelt zo rijk dat ik je heb leren kennen! "

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Bel me of stuur een berichtje via whats-app op: 06 28 876 686. Of stuur een mail naar erna@gunjezelfhetbeste.nl

GRATIS E-book
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Het GEHEIM dat je leven gaat veranderen
Door het invullen van je gegevens en je aanmelding geef je toestemming aan gunjezelfhetbeste.nl om je te mogen mailen en je persoonsgegevens te verwerken.