Over mij

Een levensveranderende ervaring uit mijn jeugd zorgde ervoor dat ik van een blij en vrolijk kind veranderde iemand die zichzelf onzichtbaar maakte en haar mond hield.

Bijna 48 jaar lang heb ik daardoor mijn verhaal niet durven delen. Al die tijd heb ik niet voluit kunnen stralen. Steeds weer maakte ik mezelf klein, verstopte ik mezelf en was ik soms bijna onzichtbaar.

Ik had zoveel oordelen en beperkende gedachten over mezelf en wat mensen van me dachten voor waarheid aangenomen, dat ik niet de dingen zei die me na aan het hart liggen. Dingen die me doen glimlachen, sprankelen en stralen. Ik dacht er iets aan mij niet klopte, dat ik niet goed genoeg was en ik maakte mezelf verkeerd voor wie ik was en wat ik deed. 

Totdat ik ontdekte dat ik heel veel daarvan zelf in stand hield door mijn gedachten over mezelf en over de wereld om me heen te geloven.

Het overlijden van mijn vader in 2009, is het begin geweest voor een ware ontdekkingsreis. Ik heb heel veel dingen ontdekt en mogen leren die mijn leven een stuk makkelijker hebben gemaakt. Waaronder Access Consciousness Bars. 

Daarnaast leerde ik essentiële oliën kennen en gebruiken. Ik leerde ook veel over de invloed van voeding en milieu- en omgevingsfactoren (zoals straling van mobiele telefoon, wifi, e.d) op onze gezondheid.

Ik ontdekte ook vele bijzondere vormen van healing en hoe je de kracht van gedachten en intentie kunt inzetten voor healing van jezelf en anderen. 

Dat alles is nog eens extra in een stroomversnelling geraakt, omdat ik een aantal bijzonder inzichten kreeg, waardoor ik de handleiding van het leven leerde kennen.

Door het begrijpen van die handleiding heb ik eindelijk kunnen zien dat het niet gaat over harder werken of beter je best doen. Ik hoef mezelf niet meer klein te maken of te verstoppen om wat anderen van mij denken. Ik heb geleerd dat ik mijn gedachten daarover niet hoeft te geloven. Die stem in hoofd kan ik nu veel vaker negeren, hoe luid die soms ook is.

Het heeft mij ook geholpen om te weten dat ik er niets mis is met mij. Dat ik helemaal OKÉ ben, precies zoals ik ben. Dat ik meer van mezelf mag laten zien en horen. Dat ik plezier mag hebben en mag genieten van de dingen die ik doe. Dat ik mijn verhaal mag delen en mijn licht mag laten schijnen, in de hoop dat ik daarmee anderen inspireer hetzelfde te doen.

Maar hoeveel vrouwen durven werkelijk met hun verhaal naar buiten te treden? Hoeveel vrouwen durven echt te delen wat zij weten? Hoeveel vrouwen durven echt zichzelf te zijn en te laten zien wie ze werkelijk zijn?

Het zijn er maar een paar. Ik denk dat het tijd is voor vrouwen om daar verandering in te brengen, want:

 • Je hebt jezelf lang genoeg weggestopt,
 • Je hebt lang genoeg je licht gedimd of zelfs gedoofd,
 • Je hebt lang genoeg gedacht dat je niet goed genoeg was,
 • Je hebt je lang genoeg aangepast aan anderen,
 • Je hebt lang genoeg gelooft dat wat anderen over jou zeiden waar was

Nu is het tijd voor jou

 • Om te gaan stralen
 • Om jou plek in te nemen
 • Om jezelf te laten zien
 • Om jezelf te laten horen
 • Om jouw boodschap te delen
 • Om je kop boven het maaiveld uit te steken
 • Om je nooit meer verkeerd te maken voor wie jij bent en wat jij doet!
 • Om dat te gaan doen waar jij blij en enthousiast van wordt

Je hebt geen toestemming nodig om te stralen. Het is je geboorterecht! 

 • Welk verhaal wil jij delen?
 • Waar ga jij van stralen?
 • Waar wordt jij blij en enthousiast van?

Ga mee op ontdekkikngsreis.

Gun jezelf het beste! KLIK HIER 

Erna Zuidhoek
Ontdekkingsreiziger van het leven

 • Ik ben 27 jaar getrouwd met Rick en woon samen met hem en onze drie kinderen in Voorhout. Wij hebben ook nog 2 katten en een hond
 • Ik  hou van boeken lezen en dingen ontdekken over het leven en over andere bijzondere inzichten die het leven lichter en leuker maken
 • Ik hou van schrijven, alleen doe ik het veel te weinig. Ik kocht ooit een dure vulpen, maar die ligt heel vaak werkeloos in het mooie doosje dat ik er bij kreeg.
 • Ik hou van dansen en zingen. Als ik muziek hoor kan ik niet meer stil staan en moet ik bewegen.  Of dat nou is op een feestje of terwijl ik de hond uit laat, dat maakt mij niet uit.  Eén van mijn favoriete uitspraken is: Zij die dansen worden voor gek verklaard door hen die de muziek niet horen!
 • Ik hou van het leven, lekker eten, ontspannen en een beetje gek doen
 • Mijn manier van kijken naar de wereld is vernieuwend, verhelderend en gericht op mogelijkheden
 • Lees HIER mijn verhaal over hoe dat is ontstaan
 • Lees HIER mijn ontdekkingsreis
 
Wat mensen over mij zeggen:

Hans (57): Leuk dat ik je heb mogen leren kennen en om je passie te zien voor wat je doet en wat je voor mensen wil betekenen

Natasja (46): Ik ken niemand die zoveel enthousiasme uitstraalt als jij! Daar wordt je toch blij van!

Jannie (63): Wat jij doet is echt uniek, je hebt zoveel inzicht en interesse in zaken waarvan ik het bestaan niet eens weet

Gonda (34): Dankzij onze gesprekken ben ik anders tegen dingen aan gaan kijken. Het heeft me een andere kijk op het leven gegeven”

Anja (58):  Wat jij doet  is geweldig, de energie spat er van af!!  "Ik heb net je nieuwe e-book gelezen. Ik herkende natuurlijk een aantal dingen waar we samen al eerder over hebben gesproken, maar er waren ook wat nieuwe dingetjes zoals de broodkruimels, die je kan volgen. Heel erg leuk die metaforen."
"Nu kan ik opnieuw zeggen: jouw wijsheden zijn het beste wat me de laatste tijd is overkomen. En bij een terugval lees ik jouw teksten of kom ik weer bij je langs! Het voelt zo rijk dat ik je heb leren kennen! "

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Bel me of stuur een berichtje via whats-app op: 06 28 876 686. Of stuur een mail naar erna@gunjezelfhetbeste.nl

GRATIS E-book
Het GEHEIM dat je leven gaat veranderen
Door het invullen van je gegevens en je aanmelding geef je toestemming aan gunjezelfhetbeste.nl om je te mogen mailen en je persoonsgegevens te verwerken. 

Access Consciousness Bars & Body Process 
3 principles / Inside-out Understanding 
Emotion Code  & Body Code 
Transformatie coaching
Sedona Method