Op het moment dat je rust hebt in je hoofd, komt er rust in je leven

Vanuit die rust ontstaan mooie nieuwe dingen

BARS: 32 punten die je leven veranderen

Je hoofd is net als de harde schijf van een computer, waar je alles opslaat wat je tegen komt. Heel veel nuttige zaken, maar ook zaken die je het liefst direct weer zou willen verwijderen.

Wat gebeurt er met een computer die maar voller en voller wordt? Die gaat slechter presteren en zo is het ook met jou. Je hoofd  loopt vol met zaken die je niet nodig hebt.  Dus is het belangrijk de boel op te schonen. Als het ware de spam en de virussen te verwijderen, zodat alles weer vlotter en makkelijker gaat.

Als je wel eens problemen hebt gehad met je computer vanwege spam of een virus of erger zelfs nog door een Hacker, dan weet je dat dat soort dingen je dag behoorlijk kunnen verpesten. Je kunt even helemaal niets meer doen. Daarom is het belangrijk dat je een goede virusscanner hebt om overbodige dingen te verwijderen en op te ruimen. Bars is jouw "virusscanner"

Maar hoe werkt dat dan vraag je je waarschijnlijk af. 

Op je hoofd heb je als het ware 32 toetsen, om maar even in computer taal te blijven. En onder deze toetsen liggen jaren en jaren van besluitvorming, gedachten, gevoelens, emoties en beperkende overtuigingen opgeslagen zonder dat je dat in de gaten hebt. Door deze toetsen (punten) op je hoofd heel licht aan te raken worden deze overtuigingen en gedachten als het ware losgeweekt en kunnen ze zich energetisch losmaken uit jouw systeem. Je defragmenteert als het ware je harde schijf.

Dit alles gebeurt door een uur ontspannen te liggen en de rest gaat vanzelf zonder dat je er over na hoeft te denken wat het is dat je los mag laten. Je hoeft nergens over te praten, je hoeft geen problemen met me te delen, alles gebeurt vanzelf op het juiste moment.

Tijdens een Bars sessie ervaar je een diepe rust en ontspanning. 

De effecten hiervan kunnen o.a. zij  dat je gaat merken dat je je minder ergert aan mensen of situaties, waar je dat voorheen wel had. Dingen glijden makkelijker van je af. Er rust ontstaat in je hoofd en je lijf en waardoor er ruimte vrijkomt voor nieuwe ideeën en inzichten. Ook is het mogelijk dat fysieke of mentale (stress gerelateerde klachten (rug-, nek- schouderpijn) verminderen of zelfs verdwijnen 

DUTCH Headchart only Bars Names 2Bars heeft al duizenden mensen over de hele wereld geholpen bij het veranderen van vele aspecten van hun leven, zoals slaap, gezondheid, gewicht, geld, seks en relaties, business, angst, stress, piekergedachten en nog veel meer!

Welke verandering zou jij graag zien in jouw leven? 

Access Consciousness Bars sessies vinden gekleed plaats. Je ligt op een comfortabele behandeltafel en Bars doet de rest. 

Draag loszittende kleding
Nuttig vlak voor de behandeling geen zware maaltijd
Drink kort voor de behandeling geen alcohol of koffie
Neem even rust na een behandeling en drink voldoende water
Na de sessie kan je lichaam meer behoefte hebben aan zoet of zout

Een sessie duurt  circa 60 minuten. Drie sessies of meer wordt aanbevolen.
Prijs voor een losse sessie 85 euro.  Drie sessies voor 225 euro

Bars kun je zo vaak doen als je wilt, bij wijze van spreken elke dag. Veel mensen gaan eens in de vier tot zes weken naar de kapper, sauna of schoonheidsspecialiste.  Wat als je Bars ook op die manier kun integreren in je leven en er een gewoonte van maakt om regelmatig je hoofd leeg te maken.

Het combineren van Bars met De Ontdekkingreis of een SHINE OUT LOUD! traject is een zeer sterke combinatie! Het helpt je om de patronen te doorzien waarin je je onbewust vast zet. Het laat je het leven vanuit een andere invalshoek bekijken, waardoor alles in een ander daglicht komt te staan. Dit gaat je bijzondere inzichten opleveren, die je leven zullen veranderen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ervaringen met Bars:

Rugklachten Voor aanvang van de tweede sessie van Hans vertelde hij dat er na zijn eerste sessie veel was gebeurd. Hij kon eindelijk na tientallen jaren weer zonder problemen opstaan uit zijn bed. Zijn rugklachten waren namelijk sterk afgenomen. De drukte in zijn werk kon hij beter aan en had duidelijk meer rust in zijn hoofd.
En na afloop van de sessie zei hij: ik kan me anders nooit zo diep ontspannen, ik had echt het gevoel dat ik heel ergens anders was tijdens de sessie.

Na 3 sessies is zijn de jarenlange rugklachten van Hans zo goed als verdwenen en tot op de dag van vandaag is dat zo gebleven.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Slaap apneu* & Bars

Een mooie ervaring van Theo die last heeft van depressiviteit en vorige week zijn eerste Bars sessie heeft gehad.

Hij merkt dat hij lekkerder slaapt en hij heeft een hele fijne week gehad, waarin hij diverse dingen heeft ondernemen, maar ook goed voor zichzelf heeft gezorgd door op tijd rust te nemen. Het ontbijt smaakt hem weer en hij voel zich een stuk beter.

Maar het opmerkelijkste verschil vond ik wel, dat toen hij tijdens de vorige sessie in slaap was gevallen hij behoorlijk last had van slaapapneu* en tijdens de sessie van vanmorgen was hij ook in slaap gevallen maar zijn ademhaling bleef mooi rustig en de slaap apneu was niet aan de orde.

Hoe wordt het nog beter? Wat kan Bars voor jou lijf en je leven veranderen?

(*Bij slaapapneu stokt de ademhaling enkele tientallen seconden tijdens het slapen.)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Annemarie: Tijdens de sessie was ik zo snel diep ontspannen, dat ik binnen 10 minuten in slaap was gevallen. Wat mij opvalt na de sessie is dat ik merk dat ik zaken die ik normaal zou laten liggen, nu sneller oppak en afhandel en het is rustiger in mijn hoofd.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~