Op het moment dat je rust hebt in je hoofd, komt er rust in je leven

Vanuit die rust kunnen mooie nieuwe dingen ontstaan

Maak moeiteloos je hoofd leeg

Je hoofd is net als de harde schijf van een computer, waar je bewust en onbewust, van alles opslaat wat je tegen komt. Heel veel nuttige zaken, maar ook zaken die je het liefst direct weer wilt vergeten. 

Wat gebeurt er met een computer die maar voller en voller wordt? Die gaat slechter presteren.

Zo gaat het ook met jouw hoofd. Je hoofd zit vol met dingen die je niet (meer) nodig hebt. Dat zijn over het algemeen, onbewust opgeslagen overtuigingen en beperkende gedachten.

Het is belangrijk om regelmatig de boel op te schonen. Als het ware de spam en de virussen te verwijderen, zodat alles weer vlotter en makkelijker gaat.

Je hebt een goede "virusscanner"  nodig om deze onbewust opgeslagen dingen te verwijderen en op te ruimen.

Access Consciousness Bars is jouw "virusscanner"

Nu vraag je je waarschijnlijk af  hoe dat werkt:  

Op je hoofd heb je als het ware 32 toetsen, om maar even in computertaal te blijven. En onder deze toetsen liggen jaren en jaren van besluitvorming, gedachten, gevoelens, emoties en beperkende overtuigingen opgeslagen zonder dat je het in de gaten hebt.

Door deze toetsen (punten) op je hoofd licht aan te raken worden deze overtuigingen en gedachten als het ware losgemaakt en kunnen ze energetisch verdwijnen uit jouw systeem. Je defragmenteert als het ware je harde schijf.

Dit alles gebeurt door een uur ontspannen te liggen en de rest gaat vanzelf. Je hoeft niet te weten wat het is dat je (onbewust) hebt opgeslagen. Je hoeft niet over je problemen te praten, alles gebeurt vanzelf, op het juiste moment.

Tijdens een Access Consciousness Bars sessie ervaar je een diepe rust en ontspanning. 

De effecten hiervan zijn o.a:

  • Je kunt veel makkelijker omgaan met 'lastige' mensen of situaties, waar je eerder moeite mee had.
  • Dingen glijden makkelijker van je af. Je maakt je  minder druk om dingen.
  • Er ontstaat rust in je hoofd en je lijf en je nachtrust kan verbeteren. 
  • Er komt meer ruimte voor nieuwe ideeën, inzichten en mogelijkheden 
  • Fysieke of mentale (stress gerelateerde klachten (rug-, nek- schouder- hoofdpijn) kunnen verminderen of zelfs verdwijnen 

Bars heeft al duizenden mensen over de hele wereld geholpen bij het veranderen van vele aspecten van hun leven, zoals slaap, gezondheid, gewicht, geld, relaties, business, angst, stress, piekergedachten en nog veel meer!

Access Consciousness Bars Hoe en Wat

Een sessie duurt circa 90 minuten, inclusief voor -en nagesprek. Om te beginnen worden drie tot vijf sessies aanbevolen. 

Access Consciousness Bars sessies vinden gekleed plaats. Je ligt op een comfortabele behandeltafel. Je hoeft zelf niets te doen.

Draag loszittende kleding
Nuttig vlak voor de behandeling geen zware maaltijd
Drink kort voor de behandeling geen alcohol of koffie
Neem even rust na een behandeling en drink voldoende water
Na de sessie kan je lichaam meer behoefte hebben aan zoet of zout.

Bars sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Voorhout. Ik kan ook naar jou toe komen, tegen vergoeding van reistijd en kilometers.

Bars kun je zo vaak doen als je wilt, bij wijze van spreken elke dag.

Veel mensen gaan één keer in de vier tot zes weken naar de kapper, sauna of schoonheidsspecialiste. 
Wat als je Bars ook op die manier kun integreren in je leven en er een gewoonte van maakt om regelmatig je hoofd leeg te maken.

Echter....Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg 

Het doen van een aantal Bars sessies is het beginpunt voor het creëren van rust, ruimte  en verandering in je hoofd en in je leven

Als je echter verder niets veranderd en je (onbewust) blijft doen wat je altijd deed, krijg je nog steeds meer van hetzelfde en dat is niet wat je wilt.

Daarom is het belangrijk om oude patronen waarin je je jarenlang onbewust hebt vastgezet, te doorzien en te doorbreken.

Dat is waar de één op één gesprekken voor zijn.

Het vraagt om bewustwording van oude (denk) patronen en gewoontes. Pas als je bewust bent van wat er gebeurt kun je het veranderen

Vanuit rust, ruimte en helderheid, stressvrij en gelukkig leven.
Door Bars te combineren met gesprekken, maak je de weg vrij om elke dag blij en vol energie wakker te worden en met enthousiasme te genieten van je leven, je werk en je relaties.  

Welke verandering zou jij graag zien in jouw leven?