Op het moment dat je rust hebt in je hoofd, komt er rust in je leven

Vanuit die rust kunnen mooie nieuwe dingen ontstaan

Access Consciousness Bars:

 Rust in je kop en StressVrij leven

Je hoofd is net als de harde schijf van een computer, waar je bewust en onbewust, van alles opslaat wat je tegen komt. Heel veel nuttige zaken, maar ook zaken die je het liefst direct weer wilt vergeten. 

Wat gebeurt er met een computer die maar voller en voller wordt? Die gaat slechter presteren. Zo gaat het ook met jouw hoofd. Je hoofd zit vol met dingen die je niet (meer|nodig hebt.  En dat zijn over het algemeen, onbewust opgeslagen overtuigingen en beperkende gedachten. Het is belangrijk om regelmatig de boel op te schonen. Als het ware de spam en de virussen te verwijderen, zodat alles weer vlotter en makkelijker gaat.

Je hebt een goede "virusscanner"  nodig om deze onbewust opgeslagen dingen te verwijderen en op te ruimen.

Access Consciousness Bars is jouw "virusscanner"

Nu vraag je je waarschijnlijk af  hoe dat werkt:  

Op je hoofd heb je als het ware 32 toetsen, om maar even in computertaal te blijven. En onder deze toetsen liggen jaren en jaren van besluitvorming, gedachten, gevoelens, emoties en beperkende overtuigingen opgeslagen zonder dat je het in de gaten hebt. Door deze toetsen (punten) op je hoofd licht aan te raken worden deze overtuigingen en gedachten als het ware losgemaakt en kunnen ze energetisch verdwijnen uit jouw systeem. Je defragmenteert als het ware je harde schijf.

Dit alles gebeurt door een uur ontspannen te liggen en de rest gaat vanzelf. Je hoeft niet te weten wat het is dat je  (onbewust) hebt opgeslagen. Je hoeft nergens over te praten, je hoeft geen problemen met me te delen, alles gebeurt vanzelf,  op het juiste moment.

Tijdens een Access Consciousness Bars sessie ervaar je een diepe rust en ontspanning. 

De effecten hiervan kunnen o.a. zijn dat je veel makkelijker om kunt gaan met 'lastige' mensen of situaties, waar je eerder moeite mee had. Dingen glijden makkelijker van je af. Je maakt je  minder druk om dingen. Er ontstaat rust in je hoofd en je lijf en je nachtrust kan verbeteren.  Er komt meer ruimte voor nieuwe ideeën, inzichten en mogelijkheden Ook kunnen fysieke of mentale (stress gerelateerde klachten (rug-, nek- schouder- hoofdpijn) verminderen of zelfs verdwijnen 

Bars heeft al duizenden mensen over de hele wereld geholpen bij het veranderen van vele aspecten van hun leven, zoals slaap, gezondheid, gewicht, geld, relaties, business, angst, stress, piekergedachten en nog veel meer!

Welke verandering zou jij graag zien in jouw leven? 

 Access Consciousness Bars

 

 

Bars Hoe en Wat

Een sessie duurt  circa 75 minuten, inclusief kort voor -en nagesprek. Om te beginnen worden drie tot vijf sessies wordt aanbevolen. 

Access Consciousness Bars sessies vinden gekleed plaats. Je ligt op een comfortabele behandeltafel. Je hoeft zelf niets te doen.

Draag loszittende kleding
Nuttig vlak voor de behandeling geen zware maaltijd
Drink kort voor de behandeling geen alcohol of koffie
Neem even rust na een behandeling en drink voldoende water
Na de sessie kan je lichaam meer behoefte hebben aan zoet of zout.

Bars sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Voorhout. Ik kan ook naar jou toe komen, tegen vergoeding van reistijd en kilometers.

Bars kun je zo vaak doen als je wilt, bij wijze van spreken elke dag. Veel mensen gaan één keer in de vier tot zes weken naar de kapper, sauna of schoonheidsspecialiste.  Wat als je Bars ook op die manier kun integreren in je leven en er een gewoonte van maakt om regelmatig je hoofd leeg te maken.

Het doen van een aantal Bars sessies is Stap 1 voor het creëren van rust en ruimte in je hoofd.

Als er echter na een aantal Bars sessies verder niets veranderd en je blijft doen wat je altijd deed, krijg je steeds meer van hetzelfde en dat is niet wat je wilt. Daarom is het belangrijk om ook stap 2 te zetten en om oude (denk) patronen waarin je je jarenlang onbewust hebt vastgezet, te doorzien en te doorbreken.

Dat is waar het in stap 2 over gaat. Door stap 1 & 2 te combineren ga je voor een stressvrij leven

Lees HIER over een nieuwe route naar stressvrij leven

 

Lees hier ervaringen van mensen met Bars