32 punten die je leven veranderen

Hoe zou het zijn als je na ruim een uur ontspannen liggen,vrij zou zijn van beperkende gedachten, overtuigingen, emoties en fysieke of mentale (stress gerelateerde klachten die je beperken in je leven.

DUTCH Headchart only Bars Names 2Bars is een nieuwe manier van ontspanning ervaren in je lijf en in je hoofd.  Op je hoofd zitten 32 punten die de Bars genoemd worden. Bars zijn energie banen. Door deze Bars punten licht aan te raken, schoon je als het ware de harde schijf van je computer op. Je ruimt stress op en maakt ruimte vrij om nieuwe dingen te kunnen ervaren.

Bars heeft al duizenden mensen over de hele wereld geholpen bij het veranderen van vele aspecten van hun leven, zoals slaap, gezondheid, gewicht, geld, seks en relaties, business, angst, stress, piekergedachten en nog veel meer!

Welke verandering zou jij graag zien in jouw leven?

Access Consciousness Bars sessies vinden gekleed plaats. Je ligt op een comfortabele behandeltafel en Bars doet de rest. Je hoeft nergens over te praten, geen problemen met me te delen, alles gebeurt op het juiste moment, op de juiste manier en het gebeurt allemaal vanzelf. Je ervaart een hele diepe rust en ontspanning.

Draag loszittende kleding
Nuttig vlak voor de behandeling geen zware maaltijd
Drink kort voor de behandeling geen alcohol of koffie
Neem even rust na een behandeling en drink voldoende water
Na de sessie kan je lichaam meer behoefte hebben aan zoet of zout

 

 

Een sessie duurt  circa 70 minuten. Een serie van 3 sessies wordt aanbevolen.
Prijs per sessie 85 euro.   Voor de 3e sessie binnen 2 maanden betaal je 60 euro

 

 

Bars is ook een onderdeel van Gun-jezelf-het-beste-sessies

 

Ervaringen met Bars:

Rugklachten Voor aanvang van de tweede sessie van Hans vertelde hij dat er na zijn eerste sessie veel was gebeurd. Hij kon eindelijk na tientallen jaren weer zonder problemen opstaan uit zijn bed. Zijn rugklachten waren namelijk sterk afgenomen. De drukte in zijn werk kon hij beter aan en had duidelijk meer rust in zijn hoofd.
En na afloop van de sessie zei hij: ik kan me anders nooit zo diep ontspannen, ik had echt het gevoel dat ik heel ergens anders was tijdens de sessie.

Na 3 sessies is zijn de jarenlange rugklachten van Hans zo goed als verdwenen en tot op de dag van vandaag is dat zo gebleven.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Slaap apneu* & Bars

Een mooie ervaring van Theo die last heeft van depressiviteit en vorige week zijn eerste Bars sessie heeft gehad.

Hij merkt dat hij lekkerder slaapt en hij heeft een hele fijne week gehad, waarin hij diverse dingen heeft ondernemen, maar ook goed voor zichzelf heeft gezorgd door op tijd rust te nemen. Het ontbijt smaakt hem weer en hij voel zich een stuk beter.

Maar het opmerkelijkste verschil vond ik wel, dat toen hij tijdens de vorige sessie in slaap was gevallen hij behoorlijk last had van slaapapneu* en tijdens de sessie van vanmorgen was hij ook in slaap gevallen maar zijn ademhaling bleef mooi rustig en de slaap apneu was niet aan de orde.

Hoe wordt het nog beter? Wat kan Bars voor jou lijf en je leven veranderen?

(*Bij slaapapneu stokt de ademhaling enkele tientallen seconden tijdens het slapen.)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Annemarie: Tijdens de sessie was ik zo snel diep ontspannen, dat ik binnen 10 minuten in slaap was gevallen. Wat mij opvalt na de sessie is dat ik merk dat ik zaken die ik normaal zou laten liggen, nu sneller oppak en afhandel en het is rustiger in mijn hoofd.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Voor meer info kijk je op: https://accessllc.infusionsoft.com/go/AC.com/eazy69