Sanjeevini Apotheek

Sanjeevini apotheek - Werken zonder werkboek, werkdoos & workshop-2De Sanjeevini Apotheek wordt als extra energetische ondersteunende toegepast op mensen, dieren, bomen, planten, water, voeding, kleding, voorwerpen, kantoren, bedrijfsruimtes enz.

Een methode waarbij u enkel met de handen of de voeten op de Sanjeevini apotheek hoeft plaats te nemen, en alles vanzelf in werking treedt via een ingebouwde apotheek van alle Sanjeevini symbolen. Wanneer u op de Sanjeevini apotheek met uw handen of voeten eenmaal heeft plaats genomen, is het de bedoeling de aangegeven tijd in de gebruiksaanwijzing, naar aanleiding van uw klachten aan te houden. De apotheek doet automatisch z’n werk en zo vallen alle omslachtige handelingen en rituelen in het gebruik weg.

Je kunt de Sanjeevini apotheek nu bij mij uitproberen, door 15 tot 20 minuten je handen op de plaat te leggen. Daarna is er gelegenheid vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Er kunnen 2 personen tegelijkertijd deelnemen. Dat kan elke dag op afspraak. Hiervoor vraag ik een kleine bijdrage van € 5,00.

Bel of mail naar: ernazuidhoek@gmail.com   06- 28 876 686

Let Op: De Sanjeevini apotheek is niet ter vervanging van een arts of een medische behandeling, maar wordt enkel gebruikt als extra ondersteuning. Gebruikt u medicijnen of bent u onder behandeling van een arts, blijf uw medicijnen innemen en maak uw behandeling altijd af.