ONBEPERKT E-COACHING

 Drie, Zes of Twaalf Maanden Onbeperkt Email Coaching

Hoe je Rust in je hoofd krijgt zonder iets te doen

JOUW leven - op JOUW manier

 

Our deepest fear

Our deepest fear is not that we are inadequate.
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness that most frightens us.
We ask ourselves
Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?
Actually, who are you not to be?
You are a child of God.
Your playing small does not serve the world.
There’s nothing enlightened about shrinking
So that other people won’t feel insecure around you.
We are all meant to shine, as children do.
We were born to make manifest
The glory of God that is within us.
It’s not just in some of us;  it’s in everyone.
And as we let our own light shine,
We unconsciously give other people permission to do the same.
As we’re liberated from our own fear,
Our presence automatically liberates others.

Marianne Williamson

 

Gedurende 3 , 6 of zelfs 12  maanden heb je per email onbeperkte toegang tot mijn expertise en kennis en help ik je om je opgedane inzichten en nieuwe mogelijkheden uit je Ontdekkingsreis te integreren en toe te passen in je leven. 

Gedurende die periode ben ik jouw onbeperkte vraagbaak en inspiratie bron voor een rustig hoofd en een rustig leven.

Dat betekent het ontdekken van nog meer nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden die je de rust, de  ruimte en de vrijheid geven om je leven vorm te geven op een manier die bij jou past

Het gaat je helpen om steeds meer te genieten van het leven. Te  gaan doen waar jij voor geboren bent en waar je blij van wordt. zonder je iets aan te trekken van wat anderen daarvan vinden.

Maak een positief verschil in de wereld door wie jij bent!

Ik deel alles met je wat ik heb ontdekt en wat mij geholpen heeft om mijn leven op een hele andere manier te leven.  Met meer gemak, meer plezier, meer mogelijkheden. 

Het heeft mijn leven in een veel rustiger vaarwater gebracht. Voorheen kon ik me overal druk over maken, zag ik al problemen voordat ze ooit zouden ontstaan en waren mijn gedrag en mijn humeur niet echt geweldig.  MIjn gedachten draaiden overuren, slapen was een uitdaging en ik had daardoor een kort lontje.

Hoe anders dat nu! Ook dat deel ik met je! 

Voor wie  is deze coaching?

 • Je hebt een aantal Bars of In-Zicht sessies bij mij gedaan en je wilt graag extra ondersteuning om je opgedane inzichten en nieuwe mogelijkheden te integreren en toe te passen in je leven. 
 • Je wilt meer uit het leven kunnen halen 
 • Je weet/voelt dat er meer mogelijk moet zijn en je kunt wel wat hulp gebruiken om die  mogelijkheden te ontdekken.
 • Je weet dat dit niet het leven is wat je wilt leiden. Je voelt dat het zo niet langer gaat en dat er iets moet veranderen
 • Je wilt weten hoe je zonder inspanning,  een leuker, makkelijker en ontspannen leven kunt leiden (Ja, het kan echt!)
 • Je bent op zoek zijn naar iets wat echt werkt voor Rust in je Hoofd en Rust in je Leven, zonder een techniek of methode te moeten leren en onthouden

Ervaar dat je zoveel krachtiger bent, dan je tot nu toe voor mogelijk hebt gehouden. Ga voor een leven van meer gemak, van meer moeiteloosheid. Een leven dat zoveel minder ingewikkeld is dan het nu lijkt. 

Samen gaan we ontdekken hoe je dat volledig kunt benutten en ik leer je de handleiding van het leven te gebruiken, waardoor je bent aangesloten op de natuurlijke stroom van het leven. Zo ontstaat steeds meer ruimte, rust en vrijheid om jezelf te zijn. 

Je ontdekt mogelijkheden en oplossingen die je nu zelf (nog) niet kunt zien. Dit zal in elk gebied van je leven op een positieve manier tot uitdrukking komen.

Wat levert het je op: 

 • Minder stress
 • Betere relaties
 • Je gelukkiger voelen
 • Stoppen met piekeren en zorgen maken
 • Makkelijk omgaan met de uitdagingen van het leven
 • Een goede nachtrust kunt hebben
 • Geen zenuwen meer tijdens het spreken voor een lezing, presentatie of vergadering
 • Met gemak een moeilijk gesprek voeren met je baas of een familielid
 • Meer zelfvertrouwen
 • Meer plezier in je leven
 • Meer gemak en meer mogelijkheden.
 • Een ontspannen leven kunen leiden

ONBEPERKT E-COACHING

Hoe het werkt:

3, 6 of zelfs 12 maanden lang ben ik onbeperkt via email te bereiken en ben ik jouw onbeperkte vraagbaak en inspiratie bron.

Ik ga je inspireren om te ontdekken hoe eenvoudig het is om rust te creëren in je hoofd en je leven.

Je ontdekt op welke manier je jezelf belemmerd en hoe je dat blijvend en moeiteloos kunt veranderen. Het maakt je hoofd leeg voor meer rust, meer gemak en meer mogelijkheden, zodat jij kunt  gaan doen waar jij blij van wordt en wat past bij wie jij bent. 

Je kunt me op ieder moment e-mailen met de vragen die je hebt over rust creëren in je hoofd en je leven.. Over wat  je kunt doen als je vastloopt in gedachten  Over hoe je dingen kunt veranderen en hoe je dat zonder stress en moeite dit kunt doen.

Je bent niet gebonden aan een bepaald tijdschema, behalve aan die van jezelf! Er zijn geen "huiswerkopdrachten" die je moet maken voordat je contact met me opneemt. Je kunt me geschreven vragen per e-mail sturen of je vragen sturen via een videoboodschap of audio, dus niet alleen geschreven e-mail.

Ik beantwoord je vragen binnen 1 werkdag, meestal met een korte video of als dat  meer geschikt is een geschreven email.  De enige uitzondering hierop is als ik ziek of op reis ben, waardoor de responstijd 1 tot 2 werkdagen zal zijn. 

Vanaf 99 euro per maand

 Heb je nog een vraag of wil je eerst nader kennis maken? Stuur me een email en ik beantwoord met een video, zodat je direct kunt ervaren hoe dat is. 

Mail naar  erna@gunjezelfhetbeste.nl

 

 

KOM IN JE KRACHT
Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt in MailChimp
DOWNLOAD GRATIS E-BOOK Waarom affirmaties niet werken!
Door het invullen van je gegevens en je aanmelding geef je toestemming aan gunjezelfhetbeste.nl om je te mogen mailen en je persoonsgegevens te verwerken.