Laat je horen

Laat horen wie je bent!

Spreek je uit!

When Women Speak from the inside out, magic happens

Wanneer vrouwen spreken van binnenuit gebeuren magische dingen

Is een groep voor vrouwen die open staan voor een nieuwe kijk op het leven, omdat ze diep van binnen voelen dat er iets anders mogelijk moet zijn.

Je hebt misschien al van alles geprobeerd heeft om iets te veranderen aan jezelf of aan het leven dat je leidt., omdat je denkt dat er iets niet klopt aan wie je bent.

Je hebt boeken gelezen, het internet afgezocht naar antwoorden en cursussen of workshops in alle soorten en maten gevolgd.

Maar wat bleef is een leeg gevoel en een verlangen naar het antwoord op jouw onbeantwoorde vragen.

 • Is dit alles?
 • Wie ben ik?
 • Waarom ben ik hier?
 • Ben ik wel goed genoeg?
 • Hoe kan ik rust vinden in mijn hoofd?
 • Hoe breng ik het plezier weer terug in mijn leven?
 • Wat of wie helpt mij aan een gezonde nachtrust?

Je bent op zoek naar iets wat daadwerkelijke verandering kan betekenen voor jouw leven.  Geen methode of techniek, want die heb je al genoeg geleerd.

Je wilt weten hoe jij zelf invloed kunt hebben op het leven en hoe je toegang krijgt tot je eigen-wijsheid die in ieder van ons aanwezig is.

Herken je jezelf hierin? Dan is When Women Speak iets voor jou!

When Women Speak is een wereldwijd netwerk voor en door vrouwen die on- en offline samenkomen om te spreken, om te luisteren, om te worden gehoord en te worden gezien voor wie ze werkelijk zijn.

Niet om goed te leren spreken of om op een podium te kunnen staan, maar om in een veilige ruimte vrij te kunnen spreken en verhalen te delen met elkaar. Zonder oordeel of verwachtingen.

When Women Speak biedt ruimte en gelegenheid om hardop uit te spreken en te delen wat je na aan het hart ligt, en wat je misschien nog nooit hebt verteld.

Wanneer je hardop uitspreekt wat je diep van binnen voelt of wilt, dan ontstaat er iets magisch. Het universum komt als het ware in actie om jouw verhaal, droom of wens te ondersteunen. De toevalligheden beginnen zich op te stapelen en zo komen jouw diepste wensen tot leven.

Om jezelf hardop uit te durven spreken daar waar anderen je kunnen horen, heb je durf en moed nodig en precies daar is de When Women Speak groep voor, om elkaar te steunen en aan te moedigen.

Door jouw verhaal of idee te delen inspireer je andere vrouwen om ook hun verhaal, een droom, verlangen of wens te delen. Wanneer vrouwen durven spreken, voelen andere vrouwen dat ze dat ook kunnen.

Zo ontstaat een kettingreactie van gesprekken, inzichten, aha momenten, ideeën en bijzondere gebeurtenissen. Zo krijgen dromen momentum.

When Women Speak heeft als uitgangspunt dat iedereen van nature al compleet, heel en volmaakt is en dat je niet hoeft te worden gefikst, veranderd of verbeterd. We worden perfect geboren, met de capaciteiten om een leven te leiden met minder moeite en meer gemak en daar gaan we het over hebben in de groep.

When Women Speak gaat niet over het oplossen van problemen en is geen praat- of hulpverlenersgroep. Het gaat je ook geen antwoorden geven. Het gaat over het ontdekken wie je diep van binnen werkelijk bent en hoe dat je leidt naar rust, ruimte en helderheid in je hoofd en in je leven.

When Women Speak – Spreek je uit,  bestaat uit een besloten facebook groep:

 • waar we verhalen met elkaar te delen.
 • Waar je leert om je uit te durven spreken.
 • Waar je vragen kunt stellen.
 • Waar we elkaar zien en horen
 • Waar we elkaar aanmoedigen en ondersteunen daar waar nodig.

Er zijn plannen om een paar keer per jaar ook live bij elkaar te komen voor een bijeenkomst van ongeveer 2,5-3 uur om het contact te houden en te verstevigen en waarin we ook dingen met elkaar kunnen delen.

Spreek dit je aan en wil je erbij zijn? 

Mail naar  erna@gunjezelfhetbeste.nl . Vermeld als onderwerp WWS