Tarieven

Gun-jezelf-het-beste

Inspiratie voor een ander leven, waarin je de rust, de ruimte en de vrijheid ervaart om te kunnen gaan doen waar jij blij en enthousiast van wordt.

Onze gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte te Voorhout of we spreken elkaar telefonisch of via Skype. Net wat jouw voorkeur heeft.

Bars sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte.  Ik kan ook naar jou toe komen, tegen vergoeding van reistijd en kilometers.

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Bel me via  06 28 876 686. Of stuur een mail naar ernazuidhoek@gmail.com

 

 

 

Jouw leven - Op jouw manier! 

De ontdekkingsreis

1e gesprek (telefonisch)            30 minuten     gratis
Volgende gesprekken                  60 min.        75 euro

Access Consciousness Bars  of  Body Process 
Een sessie duurt circa 60 minuten. Een serie van 3 sessies wordt aanbevolen.

Prijs voor een losse sessie 85 euro  

Drie sessies voor 225 euro                

Bars kun je zo vaak doen als je wilt, bij wijze van spreken elke dag. Veel mensen gaan eens in de vier tot zes weken naar de kapper, sauna of schoonheidsspecialiste.  Wat als je Bars ook op die manier kun integreren in je leven en er een gewoonte van maakt om regelmatig je hoofd leeg te maken.

Het combineren van Bars met De Ontdekkingreis of een SHINE OUT LOUD! traject is een zeer sterke combinatie! Het helpt je om de patronen te doorzien waarin je je onbewust vast zet. Het laat je het leven vanuit een andere invalshoek bekijken, waardoor alles in een ander daglicht komt te staan. Dit gaat je bijzondere inzichten opleveren, die je leven zullen veranderen.

Betaling dient na de afspraak te geschieden. Er is een pinautomaat aanwezig.
Betaal je contant dan bij voorkeur gepast betalen.

Alle genoemde prijzen zijn incl. btw

NIEUW NIEUW NIEUW  SHINE OUT LOUD! 

Drie, zes of twaalf maanden lang onbeperkt video/email coaching 

Gedurende die periode heb je onbeperkte toegang tot mijn expertise, kennis en inspiratie. Ik help je om nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden in je leven te ontdekken die rust geven in je hoofd en in je leven. Dit gaat je helpen om steeds meer te gaan stralen en te genieten van de dingen  waar jij blij en enthousiast van wordt.  Drie, zes of 12 maanden lang ben ik jouw onbeperkte vraagbaak en inspiratie bron voor een rustig hoofd en een STRALEND leven.

Ik help je om het leven vanuit een andere invalshoek te gaan bekijken, waardoor alles in een ander daglicht te staan. Dit kan bijzondere inzichten opleveren.

Die inzichten gaan je helpen om makkelijker om te gaan met de uitdagingen van het leven. Je ontdekt dat je een natuurlijke veerkracht bezit, meer ontspannen kunt leven en dat je problemen veel makkelijker zelf kunt oplossen.

Op die manier ben je aangesloten op de natuurlijke stroom van het leven en zo ontstaat steeds meer ruimte, rust en overzicht om jezelf te zijn en om te gaan stralen. Alles wat jou tegen houdt om te zijn wie je werkelijk bent, verdwijnt als vanzelf naar de achtergrond.

Zo krijg je zicht op mogelijkheden en oplossingen die je zelf (nog) niet kunt zien. Dit zal in elk gebied van je leven op een positieve manier tot uitdrukking komen.

Hoe het werkt:
Je kunt me op elk moment e-mailen. Je bent niet gebonden aan een bepaald tijdschema, behalve aan die van jezelf! Er is geen "huiswerkopdracht" die je moet maken voordat je contact met me opneemt. Je kunt me zoveel vragen per e-mail sturen als je wilt. Je kunt me zelfs vragen sturen via video of audio, dus niet alleen geschreven e-mail.

Ik beantwoord je vraag (vragen) binnen 1 werkdag - meestal per video, maar als audio of e-mail meer geschikt is, zal ik dat doen. De enige uitzondering hierop is als ik op reis ben of ziek ben, waardoor de responstijd 1 tot 3 werkdagen zal zijn

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER SHINE OUT LOUD!

Drie maanden onbeperkt video / email coaching 399 euro*          

Zes maanden onbeperkt video  / email coaching 699 euro*           

12 maanden (1 heel jaar lang) onbeperkt video / email coaching*  

*Betaling voor aanvang van de periode

Nieuwsgierig?

Stuur me een email met je vraag en ik antwoord met een video zodat je direct kunt ervaren wat het is:. erna@gunjezelfhetbeste.nl

Voel je welkom!