De Gave Wijven Club

Samen Persoonlijk en Spiritueel Groeien

Welkom bij de Club

 • Heb je het gevoel dat je al heel lang in hetzelfde kringetje ronddraait?

 • Lukt het je maar niet om een lang gekoesterde droom, passie of doel te volgen of dat ene specifieke doel te bereiken?

 • Wil je jezelf en je doel op de eerste plek zetten, zonder je schuldig te voelen tegenover anderen? 

Dit is voor jou als je:

 • Samen met andere vrouwen persoonlijk en spiritueel wilt groeien vanuit een krachtige onderlinge verbinding 
 • Trots wilt zijn op wie je bent, in plaats van te worden veroordeeld om je uniekheid
 • Jouw unieke gaven en talenten  (eindelijk) durven delen met de wereld 

 • Vanuit een diep gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf op je eigen unieke manier in het leven wilt staan

Hoe lang blijf je je droom, je doel, je passie nog uitstellen? 

De Gave Wijven Club organiseert workshops en groepsprogramma's voor vrouwen boven de 40 om samen met andere Gave Wijven persoonlijk en spiritueel te groeien en je te helpen om je droom, je doel of je passie te volgen, hoe groot of hoe klein die ook is, door ECHT jezelf te zijn. 

 Hoe vaak heb je als kind te horen gekregen “doe toch eens normaal” of “denk maar niet dat er iemand op jou zit te wachten” of “Goed opletten op school,dan krijg je later een goede baan”

Zo leer je onbewust al op jonge leeftijd dat je niet goed genoeg bent en dat je altijd maar beter je best moet doen en harder moet werken om iets of iemand te worden. Terwijl het enige wat je als kind wilt, is gezien en gehoord worden voor wie je bent.

Het zorgt ervoor de je steeds terughoudender wordt om je kinderlijke enthousiasme en blijheid te tonen en te delen. Het maakt je machteloos en verdrietig. Het maakt je tot iemand die haar best gaat doen om aardig gevonden te worden. Je verdringt je droom, je passie en je echte zelf naar de achtergrond en je gaat doen wat iedereen doet; “normaal zijn”.

Als je ouder wordt heb je opnieuw (nog steeds) een droom of passie, maar ook nu weer wordt er door anderen negatief gedaan als je vertelt over je droom die je vol vuur en vlam 🔥 en met heel je hart wilt volgen.

De oude overtuigingen zitten zo diep verankerd in je systeem dat je meteen weer terug schiet in je oude angst van ‘niet goed genoeg’ en weer stel je je droom uit door de mening van anderen en ga je weer niet voluit voor datgene waar je blij van wordt.

Het is iets waar je je hele leven mee kunt blijven worstelen, zolang je je niet bewust wordt deze oude patronen. Dan blijf je steeds weer opnieuw en opnieuw je droom, je passie, je missie en je echte zelf parkeren. 😢

Geloof me: Je bent niet de enige, want ieder kind gaat min of meer door dit zelfde proces, waar je emotioneel flink beschadigd van kunt raken.

Gelukkig betekent dit niet dat het onmogelijk is je passie of droom te volgen of echt jezelf kunt zijn. Maar het vraagt een grote dosis lef en moed om die onbewuste delen in jezelf te ontrafelen en voluit je hart te volgen.

Zelf heb ik heel lang gedacht dat een methode of techniek me de verandering zou brengen die ik graag wilde. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik de ene na de andere cursus of workshop volgde en vele zelfhulpboeken heb verslondenMisschien is dat voor jou ook herkenbaar.

Het natuurlijk allemaal niet voor niets is geweest. Het heeft me ook veel opgeleverd. Maar uiteindelijk moet je het echt zelf doen. Het heeft een tijd geduurd voordat ik daar zelf achter kwam.

Het enige waarvan ik in de afgelopen 11 jaar heb gezien wat echte verandering brengt, is zelf het “werk” doen. Het werk doen wil zeggen, diep in jezelf op zoek te gaan naar de antwoorden en bereidt zijn te onderzoeken wat je onbewuste patronen en overtuigingen zijn voordat je ze kunt transformeren.

Daar is niet één of andere snelle oplossing voor. Geen Quick Fix. Het kost tijd, geduld, moed en doorzettingsvermogen. Het is een proces dat je uitnodigt om diep en eerlijk naar binnen te gaan, naar je onbewust opgeslagen gedachten, patronen, gewoontes, reacties en angsten. Daar ligt uiteindelijk de oplossing voor diepgaande en blijvende transformatie.

Je moet echt zelf de verantwoording en het leiderschap over je eigen leven nemen. Jij bent echt de enige die iets kunt veranderen.

En dat is waar veel mensen (nog) niet bereid toe zijn. Ze willen wel van alles veranderen aan hun leven, maar kiezen liever een methode of techniek, een one-size-fits-all aanpak, waarmee ze hopen dat alles zomaar ineens en het liefst binnen één sessie weer goed is. Dat is geen verwijt, dat is gewoon hoe het soms is. En dat is oké. Niet iedereen is hier klaar voor.

Alleen kun je dan geen diepgaande en blijvende transformatie verwachten. Je blijft dan pleisters plakken in plaats van te durven kijken naar de echte reden waarom je niet gaat voor wat je echt wilt. 

Dat is niet hoe het werkt en het is niet hoe ik werk. Als je een snelle oppervlakkige oplossing zoekt dan ben je hier niet op de juiste plek en is de Gave Wijven Club NIET voor jou.

Ben je echter wel klaar met al die oppervlakkige zogenaamde transformatie die bijna alle cursussen, workshops en zelfhulpboeken je beloven (hoeveel heb jij er al gevolgd en gelezen?) dan is dit het begin van de diepgaande en blijvende transformatie die je gaat helpen om je droom, je doel of je missie echt te gaan vervullen.

Kun je wel wat hulp gebruiken om echt voor je droom of je doel te gaan en die onbewuste oude overtuigingen voor eens voor altijd vaarwel te zeggen? 

Kom dan bij De Gave Wijven Club

Thuiskomen bij jezelf.  De Gave Wijven Club is een plek waar je wordt gezien en gehoord voor wie je werkelijk bent. Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, zonder de angst voor oordeel of afwijzing. 

De Gave Wijven Club heeft als uitgangspunt dat je wordt geboren om een leven te leiden vanuit plezier en gemak. Alleen gaandeweg je leven raak je door je opvoeding, school en de maatschappij de verbinding daarmee kwijt. Je leeft dan niet echt als jezelf, maar vanuit oude overtuigingen en conditioneringen van wie je denkt dat je bent. Het is dat gevoel dat je hebt van je niet compleet en begrepen voelen.

Vaak is dat het moment waarop de zoektocht begint naar heelheid en antwoorden op vragen als: “Wie ben ik nou echt?”  Met elkaar gaan die antwoorden en de verbinding met jezelf opnieuw ontdekken en herstellen.

Door te luisteren en te spreken met andere vrouwen, leer je meer over jezelf en help je elkaar groeien vanuit een krachtige onderlinge verbinding. Zo ontdek je hoe je vanuit je eigen kracht in het leven kunt staan ieder op je eigen unieke manier.

Doordat jij je uitspreekt en actie neemt, voelen anderen dat ze dat ook durven. Zo inspireer je elkaar en ontstaat een kettingreactie van gesprekken, inzichten, aha momenten, ideeën, acties  en bijzondere gebeurtenissen.

Zo vind je samen de weg naar groei en ontdek je dat je niet alleen bent in je zoektocht.

Hier heb je op gewacht!

Alleen kom je ver, maar samen kom je verder

Dit is een community, een groep vrouwen met hetzelfde verlangen. Om vanuit een diep gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf op je eigen unieke manier in het leven te staan. Om jezelf niet meer te veroordelen voor wie je bent en wat je doet, zodat je eindelijk vanuit rust en ontspanning je dromen, je passie, je missie of je doel kunt bereiken, zonder je schuldig te voelen tegenover anderen.

We moedigen elkaar aan en steunen elkaar zonder iemand te willen veranderen of problemen op te lossen.

Dit gaat over je herinneren van je eigen onmetelijke kracht en het ontdekken wie je werkelijk bent, waardoor diepgaande en blijvende transformatie mogelijk wordt. 

De Gave Wijven Club is voor jou als je:

 • meer plezier wilt in je leven
 • je gelukkig wilt voelen
 • bewuster in het leven wilt staan 
 • je droom, je passie, je missie vol vuur 🔥 en met heel je hart wilt volgen
 • trots op wilt zijn op wie je bent, in plaats van te worden veroordeeld om je uniekheid
 • jezelf op de eerste plek wilt zetten zonder je schuldig te voelen tegenover anderen
 • interesse hebt in praktisch toepasbare spiritualiteit 
 • gevoel hebt voor humor en het leven luchtiger wilt leven
 • een Krachtig Gaaf Wijf wilt zijn

Lees je wat andere Gave Wijven zeggen over deelname aan de Gave Wijven Club: 

"Dit is echt anders en heel bijzonder. Dit kan zomaar je leven veranderen!"

                                               ---------------------

"Dit is beter dan therapie in welke vorm dan ook. Het heeft mijn leven een ontzettende boost gegeven!"

                                              ---------------------

"Wow Erna, dankjewel voor jouw uitnodiging om ons uit te spreken op jouw platform. Ik vond het rete spannend om live te gaan. Maar ik voelde dat ik mijn verhaal even kwijt moest. En jeetje, dit heeft een veel groter impact gehad dan ik had kunnen vermoeden. Na mijn live werd mij een aantal zaken ineens zo duidelijk en gebeuren er dingen die ik nooit had kunnen vermoeden”
                                            ---------------------

 

Kom bij De Gave Wijven Club
 

Samen met andere Gave Wijven langere tijd met elkaar optrekken en elkaar persoonlijk en spiritueel helpen groeien in het nieuwe groepsprogramma De Kracht van Acht.

Acht weken lang gaan we er met elkaar voor zorgen dat jouw doel, droom, missie of project haalbaar wordt door elke dag een klein stapje te zetten in die richting.

Je werkt met elkaar aan een fundamentele verandering in je leven. Een diepgaande en blijvende transformatie die zorgt dat eindelijk je langgewenste doel bereikt en rust creëert in alle gebieden van je leven.

Elke dag focus je je op je meest "uitgestelde" belangrijke en langgekoesterde doel of project

Dagelijkse ondersteuning in een betrokken groep. 

Zelf verantwoording en leiderschap nemen voor je eigen acties tegenover je groep door het nemen van kleine DAGELIJKSE stappen

Ontdek dat kleine stappen tot enorme resultaten kunnen leiden

We starten op 12 oktober 2020. 

Ben je nieuwsgierig of dit iets voor jou is, zorg dan gewoon dat je erbij bent!

 • Gezamenlijke Facebook groep voor doorgaand contact en support
 • Wekelijkse één of meer inspirerende Facebook live video's die je helpen om te groeien en je doel dichterbij te brengen
 • Dagelijkse accountability check-in zodat je gefocust blijft op dagelijkse actie die tot resultaten leiden
 • Een live bijeenkomst in de achtste week in Hulshorst of Voorhout (nog onder voorbehoud)

Stel je voor wat er gebeurt als je slechts 15-20 minuten per dag, 4 tot 5 dagen per week kunt besteden aan het bereiken van je doel of afkrijgen van je project.

Omdat het dit allereerste ronde is van het Kracht van Acht programma, kun deze keer meedoen voor de speciale eenmalige prijs van 297 Euro  97 Euro

Dit is een kadootje voor jezelf!

Heb je vragen? Mail naar: erna@gunjezelfhetbeste.nl

Word alvast lid van de algemene gratis Facebook groep. Zo blijf je op de hoogte van activiteiten.

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven? Gebruik daarvoor het onderstaande contact formulier.