De Gave Wijven Club

Een Ontdekkingsreis naar Persoonlijke en Spirituele Groei

Gave Wijven - Onmetelijk Krachtig

 • Heb je het gevoel dat je al heel lang in hetzelfde kringetje ronddraait?

 • Lukt het je maar niet om echt iets te veranderen in je leven? 

 • Wil je jezelf op de eerste plek zetten, zonder je schuldig te voelen tegenover anderen? 

Dit is voor jou als je:

 • Samen met andere vrouwen persoonlijk en spiritueel wilt groeien vanuit een krachtige onderlinge verbinding 
 • Trots wilt durven zijn op wie je bent, in plaats van te worden veroordeeld voor je unieke persoonlijkheid. 
 • Vanuit een diep gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf op je eigen unieke manier in het leven wilt staan

 

Welkom bij de Club

Our deepest fear is not that we are inadequate.
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.

~Marianne Williamson~

Onze diepste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn.
Onze diepste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn.

Jij bent onmetelijk krachtig! 

De Gave Wijven Club is een ontmoetingsplek voor persoonlijke en spirituele groei en organiseert o.a. workshops en groepsprogramma's voor Gave Wijven die je helpen om de onmetelijke kracht in jezelf opnieuw te ontdekken en volledig te gaan benutten.

Zelf heb ik heel lang gedacht dat een methode of techniek me de verandering zou brengen die ik graag wilde. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik de ene na de andere cursus of workshop volgde en vele zelfhulpboeken heb verslondenMisschien is dat voor jou ook herkenbaar.

Het heeft een tijd geduurd voordat ik ontdekte dat ik dat vooral deed omdat ik onbewust op zoek was naar mezelf. Naar heelheid en me compleet voelen.

Uiteindelijk zijn al die boeken lezen en cursussen volgen niet voor niets is geweest. Het heeft me ook veel opgeleverd.

Maar het enige waarvan ik tijdens mijn ontdekkingsreis in de afgelopen 11 jaar heb gezien wat echte verandering brengt, is zelf het “werk” doen. Het werk doen wil zeggen dat je in jezelf op zoek gaat naar de antwoorden en bereidt bent te onderzoeken wat je onbewuste patronen en overtuigingen zijn, zodat je ze kunt transformeren.

Het is een proces dat vraagt om diep en eerlijk naar jezelf te kijken en naar je onbewust opgeslagen gedachten, patronen, gewoontes, reacties en angsten. Het is belangrijk dat je jezelf ECHT leert kennen. Daar ligt uiteindelijk de sleutel voor diepgaande en blijvende transformatie.

Thuiskomen bij jezelf
Daar is geen snelle oplossing voor. Geen Quick Fix. Dit is iets wat je echt zelf moet doen.  Dat kost tijd, geduld, moed en doorzettingsvermogen. 

This is the long way home

Neem zelf de verantwoording en leiderschap over je eigen leven. Jij bent echt de enige die iets kunt veranderen.

Dat is waar veel mensen (nog) niet bereid toe zijn. Ze willen wel van alles veranderen aan hun leven, maar kiezen liever een one-size-fits-all aanpak, waarmee ze hopen dat alles vanzelf en het liefst binnen één sessie veranderd is. Dat is geen verwijt, dat is gewoon hoe het soms is. En dat is oké. Niet iedereen is hier klaar voor.

Alleen kun je dan geen diepgaande en blijvende transformatie verwachten. Je blijft dan pleisters plakken in plaats van te durven kijken naar de echte reden waarom je in hetzelfde kringetje blijft ronddraaien. 

Dat is niet hoe het werkt en het is niet hoe ik werk. Als je een snelle oppervlakkige oplossing zoekt dan ben je hier niet op de juiste plek en is de Gave Wijven Club NIET voor jou.

Heb je echter genoeg hebt van al die snelle en oppervlakkige zogenaamde transformatie die bijna alle cursussen, workshops en zelfhulpboeken je beloven? (hoeveel heb jij er al gevolgd en gelezen) Dan is dit het begin van de ontdekkingsreis van je leven die je gaat helpen om een echte doorbraak en een blijvende transformatie te creëren en om die onbewuste oude patronen en overtuigingen voor eens en voor altijd te doorzien en doorgronden. 

Kun je daar wel wat hulp bij?

Kom dan bij De Gave Wijven Club

Thuiskomen bij jezelf. De Gave Wijven Club is een plek waar je wordt gezien en gehoord voor wie je werkelijk bent. Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, zonder de angst voor oordeel of afwijzing. 

De Gave Wijven Club heeft als uitgangspunt dat je wordt geboren met alles wat je nodig hebt om een gelukkig leven te leiden. Alleen gaandeweg je leven raak je door je opvoeding, school en de maatschappij de verbinding daarmee kwijt. Je leeft dan niet echt als jezelf, maar vanuit oude overtuigingen en conditioneringen van wie je denkt dat je bent. Je leeft op de automatische piloot. Het is dat gevoel dat je hebt van je niet compleet en begrepen voelen.

Vaak is dat het moment waarop de zoektocht begint naar heelheid en antwoorden op vragen als: “Wie ben ik nou echt?”  Met elkaar gaan die antwoorden en de verbinding met jezelf opnieuw ontdekken en herstellen.

Door in verbinding te zijn met andere Gave Wijven, leer je meer over jezelf en help je elkaar groeien vanuit een krachtige onderlinge verbinding. Zo ontdek je hoe je vanuit je eigen onmetelijke kracht in het leven kunt staan, ieder op je eigen unieke manier.

Je inspireert elkaar en zo ontstaan er mooie gesprekken, inzichten, aha momenten, ideeën en bijzondere gebeurtenissen.

Samen vind je de weg naar groei en ontdek je dat je niet alleen bent in je proces naar heel-zijn.

Hier heb je op gewacht!

Alleen kom je ver, maar samen kom je verder

Dit is voor vrouwen met hetzelfde verlangen. Om vanuit een diep gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf op je eigen unieke manier in het leven te staan.

Om jezelf niet meer te veroordelen voor wie je bent en wat je doet, waardoor je vanuit rust en ontspanning steeds meer je eigen pad kunt gaan volgen, zonder je schuldig te voelen tegenover anderen.

Dit gaat over je herinneren wie je werkelijk bent, waardoor diepgaande en blijvende transformatie mogelijk wordt. 

Ik wil voorkomen dat je nog meer cursussen gaat volgen, waar je uiteindelijk niets mee gaat doen. Bij de Gave Wijven Club leer je geen trucjes of nieuwe methoden. Hier leer je niet mijn succes formule of blueprint. Ik help je om te ontdekken wie je werkelijk bent. 

Wie ben jij? Wat werkt voor jou? Hoe functioneer jij optimaal?

Dat is wat ik wil dat je leert. Dat je jezelf echt leert kennen op een manier die niemand je ooit heeft geleerd. Daar ga je de rest van je leven plezier van hebben.

Mijn wens is dat er niet nog meer terecht komt op de grote hoop van dingen die je ooit hebt geleerd en waar je verder nooit meer iets mee hebt gedaan.

De Gave Wijven Club is voor jou als je:

 • meer plezier wilt in je leven
 • je gelukkig wilt voelen
 • bewuster in het leven wilt staan 
 • vanuit en met heel je hart wilt leven
 • trots op wilt zijn op wie je bent, in plaats van raar of gek gevonden te worden
 • jezelf op de eerste plek wilt zetten zonder je schuldig te voelen tegenover anderen
 • interesse hebt in praktisch toepasbare spiritualiteit 
 • gevoel hebt voor humor en het leven luchtiger wilt leven
 • als je een open mind hebt en nieuwsgierig bent naar hoe je op een andere manier in het leven kunt staan
 • een Krachtig Gaaf Wijf wilt zijn

Lees je wat andere Gave Wijven zeggen over deelname aan de Gave Wijven Club: 

"Dit is echt anders en heel bijzonder. Dit kan zomaar je leven veranderen!"

                                               ---------------------

"Dit is beter dan therapie in welke vorm dan ook. Het heeft mijn leven een ontzettende boost gegeven!"

                                              ---------------------

"Wow Erna, dankjewel voor jouw uitnodiging om ons uit te spreken op jouw platform. Ik vond het rete spannend om live te gaan. Maar ik voelde dat ik mijn verhaal even kwijt moest. En jeetje, dit heeft een veel groter impact gehad dan ik had kunnen vermoeden. Na mijn live werd mij een aantal zaken ineens zo duidelijk en gebeuren er dingen die ik nooit had kunnen vermoeden”
                                            ---------------------

 

Kom bij de Club 

Dit is een kadootje voor jezelf!

Heb je vragen? Mail naar: erna@gunjezelfhetbeste.nl

Word lid van de gratis Facebook groep. Zo blijf je op de hoogte van activiteiten en ontvang je inspiratie om jouw onmetelijke kracht te gaan ontdekken.

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven? Gebruik daarvoor het onderstaande contact formulier.