ZYTO Scan

Wat als je lichaam je zou kunnen vertellen wat het nodig heeft? 

En hoe Essentiële oliën je daarbij kunnen helpen.


Ons lichaam is hoogst intelligent en heeft zelf alle kennis en informatie in zich als wij bereid zijn daar naar te luisteren. De Zyto Scan helpt ons met luisteren, om zo de juiste keuzes te maken en fysieke en emotionele blokkades los te laten.

Fysieke en emotionele uitdagingen gaan hand in hand. Als we een kwaal hebben, dan kan dit te maken hebben met emoties die zich hebben vastgezet in je lichaam. Dat kan een emotie zijn waar je middenin zit, maar het kan ook iets zijn dat zich al vele jaren eerder heeft vastgezet in je cellen.

Onze cellen staan continue open en slaan elke ervaring op. Er hoeft maar 1x tegen je gezegd te zijn dat je niets waard bent, iets niet kunt of dom bent en ook al wordt direct daarna gezegd dat het niet zo was bedoeld en je juist fantastisch bent… Het kwaad is al geschied en het is al opgenomen in je cellen.

We creëren in ons leven een manier om dit niet te hoeven voelen. Stel het maar voor als een Matroesjka  poppetje (je weet wel, zo’n Russisch poppetje met steeds kleinere poppetjes erin).

We hebben allerlei laagjes aangebracht om onszelf te beschermen tegen de ‘boze buiten wereld’. Deze laagjes maken ons de volwassenen die we denken te zijn. Wij schrijven bewust ‘denken te zijn’, want we zijn dat niet, we zijn zo geworden, gevormd door het leven en onze ervaringen.

Vastgezette emoties zullen op een bepaald moment om aandacht gaan vragen. Als we de signalen niet oppakken, dan kan het zomaar zijn dat je fysieke klachten krijgt.

We kunnen de oliën gebruiken om deze fysieke klachten aan te pakken, maar hoe mooi is het als we kunnen werken aan de oorzaak van die klachten? Naast een fysieke werking hebben de oliën van Young Living de capaciteit om vastgezette emoties op celniveau los te maken. Als je het op de juiste manier gebruikt, kan dat zelfs behoorlijk snel gaan.

Als je een scan doet, wordt duidelijk welke laag aandacht vraagt in je lichaam. Uiteindelijk mag je alle lagen afpellen, om dichter bij je eigen IK te komen.

De uitslag en het advies van de scan is gericht op loslaten van oude rommel en het bereiken van deze eigen diepgewortelde ‘WARE IK’.  die diep van binnen zit.

Als je de oliën, waarvan jouw lichaam via de scan aangeeft ze nodig te hebben, gaat gebruiken, kom je dichter bij je eigen ‘IK’.  Dit is zoveel meer dan symptoombestrijding.

Het geeft bij juist gebruik de mogelijkheid om te transformeren en je leven ten volste te leven. Elke keer weer is het fascinerend hoe kloppend de uitslag van de scan is.