Zyto scan ervaren

Met het Zyto scan zyto1apparaat krijg je een uitslag over welke essentiële oliën jou het beste kunnen ondersteunen bij de vraagstukken waar je op dit moment tegen aanloopt in je leven.

Regelmatig doe ik z’n scan bij mezelf.  Tijdens het scannen ben ik dan even met mijn aandacht bij de uitdagingen die ik op dit moment mag aangaan op mentaal, lichamelijk en spiritueel gebied.  Als na 3 minuten de uitslag bekend is en ik zie hoe treffend en passend de kenmerken van de oliën zijn die uit de scan komen, dan weet ik dat door de oliën een tijdje in een protocol te gebruiken er echt weer dingen zullen veranderen en dat het mij zal helpen met groeien in deze specifieke gebieden.  En dat is dus niet alleen bij mijn scan zo, maar iedereen die tot nu toe z’n scan heeft gedaan ervaart het op die manier.

Als voorbeeld heb ik de uitslag van 03-10-2016 van de scan en de bijbehorende kenmerken van de olie toegevoegd  Zo kun je zien hoe dat er uitziet.

Loop jij ook met bepaalde emotionele, lichamelijke of spirituele vraagstukken rond of kan je kind misschien een extra steuntje in de rug gebruiken en sta je open voor deze zachte manier van natuurlijke ondersteuning, dan heb is deze scan iets voor jou!

De prijs voor een scan is 35 euro inclusief uitgebreide uitleg en duurt maximaal één uur.

Ben jij klaar met al die chemische middelen en zoek je naar iets wat 100% puur natuur is? Dan zijn deze oliën van Young Living iets voor jou.

Heb je nog vragen of wil je meteen een afspraak maken bel of mail dan naar: 06-2887668 of ernazuidhoek@gmail.com

Hier vind je de meer info over de Zyto scan